annonse

annonse

SAFE Education kjøper Sports Club Education

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SAFE Education styrker sin posisjon ved å kjøpe utdanningsselskapet Sports Club Education.

I oppkjøpet blir Sports Club Educations medgründer og deleier, Jonas Lissjanis, en del av SAFEs ledelse i rollen som Nordisk utdanningssjef, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Qicraft Group kjøper SAFE Education

Sports Club Education ble startet opp i 2015 av bransjeprofilene Jonas Lissjanis, Staffan Perman og Per-Anders Dagborn. Selskapet tilbyr grunn- og videreutdanninger innen personlig trener, gruppetrening, samt konsulenttjenester innen ledelse.

Fortsetter reisen

For SAFEs eiere, Qicraft Group, innebærer dette det andre oppkjøpet på kort tid da selskapet nylig kjøpte SAFE fra SATS-konsernet.

– Det er med stor glede at vi i dag styrker SAFEs posisjon på det nordiske markedet og fortsetter reisen med vår satsing innen kompetanse. Sports Club Education er en naturlig del av brikkene vi mangler i dag, og har behov for i SAFE.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi får nå et bredere og større kompetanseteam da lærerne fra begge selskapene blir grunnstammen for SAFEs vei fremover. Det blir i tillegg fantastisk å få jobbe med Jonas Lissjanis igjen. Hans energi, kompetanse og erfaring vil komplimentere SAFEs ledelse helt perfekt, sier styreleder i SAFE, Farhad Jabbari

Lang erfaring

Jonas Lissjanis har en lang karriere som personlig trener og har i løpt av de siste 10 årene jobbet som nordisk sjef for personlig trening i SATS-konsernet. Han har vært utdanningssjef for Eleiko samt bygget opp deres personlig trener utdanning. I tillegg har han startet og drevet Sports Club Education.

– Det har vært en fantastisk reise med Sports Club Education der vi på bare tre år har bygget opp en organisasjon, et utdanningsteam og et lærerteam i absolutt toppklasse og som på kort tid har blitt ledende i Sverige.

LES OGSÅ: SAFE Education får nye krefter på toppen

– Det kjennes utrolig inspirerende at vi nå kan være med på denne reisen der vi har helt andre økonomiske ressurser å utvikle virksomheten på. Dette innebærer at vi raskere kan ta neste steg på det nordiske utdanningsmarkedet og over tid klatre inn på den europeiske scenen. Vår ambisjon er å bygge en moderne utdanningsvirksomhet i absolutt verdensklasse, sier Jonas Lissjanis.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]