annonse

annonse

SATS åpner enda et treningssenter på Kolbotn

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SATS åpner et nytt treningssenter på Kolbotn Torg i juni.

Det nye treningssenteret ligger på kjøpesenteret Kolbotn Torg og vil komplementere SATS eksisterende treningssenter, SATS Kolbotn, som allerede er godt etablert i området, ifølge en pressemelding.

Det nye senteret på ca. 1 300 kvadratmeter kommer til å tilby moderne treningslokaler med det nyeste treningsutstyret og funksjonelle områder for PT-virksomhet, samt tilby sportsmassasje og fysioterapi.

I tillegg vil den populære gruppetimen Indoor Running være tilgjengelig på senteret.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

En viktig faktor

– Våre medlemmer på Kolbotn lever aktive liv og har etterspurt ytterligere treningsmuligheter i området, og det vil vi hjelpe til med. En viktig faktor for å opprettholde gode treningsvaner er nettopp nærheten til et treningssenter, og derfor er vi stolte over å kunne åpne enda et treningssenter midt på Kolbotn, sier Wenche Evertsen, Country Manager SATS Norge.

SATS nåværende senter, SATS Kolbotn, holder åpent som vanlig, men med tydelige smitteverntiltak for god hygiene og avstand mellom besøkende på senteret.

Akkurat nå er det kun medlemmer som bor i Nordre Follo kommune som har tilgang til senteret. Dette gjelder frem til sentrene i Oslo og Drammen åpner igjen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]