annonse

annonse

SATS åpner stort trenings- og padelsenter på Ensjø

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I år åpner SATS fem treningssentre i Norge. Kjeden er allerede i gang med å planlegge for flere åpninger i 2022 og 2023.

I oktober i år åpner SATS Ensjø. Dette blir et nytt flaggskip i et av Oslo sentrums mest spennende områder, ifølge en pressemelding.

Totalt areal blir på 4300 kvadratmeter. Treningssenteret kommer til å by på hele produktspekteret med to gruppetreningssaler, personlig trening og et velutstyrt studio.

Senteret blir også det første med padel i regi av SATS Norge, og kommer til å inneholde fem padelbaner.

I januar 2022 åpner SATS Hinna. Dette blir kjedens 11. senter i Rogaland.

SATS Hinna får en god beliggenhet på Stadionparken kjøpesenter på Hinna, som er et område under stor utvikling. Senteret blir på 1500 kvadratmeter med en gruppetreningssal og oppsett for Indoor Running, en stor apparatpark og masse funksjonelt utstyr.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Mer i Lørenskog

For å befeste posisjonen i Lørenskog åpner SATS et senter på 1700 kvadratmeter i en nybygd del av kjøpesenteret Triaden. Per i dag finnes allerede SATS Metro på Lørenskog, men gitt den sterke utviklingen i området ønsker SATS å gi et enda bedre treningstilbud med to komplementære sentre fra 2023.

I tillegg til overnevnte åpner også HiYoga Aker Brygge, SATS Kolbotn Torg, SATS Fredrikstad og SATS Slemmestad i løpet av 2021. Dermed åpner SATS til sammen fem nye sentre i 2021, og er allerede godt i gang med planene for både 2022 og 2023, ifølge meldingen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]