annonse

annonse

Foto:

Sats Skedsmo

SATS åpnet nytt treningssenter på Skedsmo

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Lørdag var det stor åpning for SATS sitt nye treningssenter på Skedsmo Senter. Med en størrelse på 1500 kvadratmeter og et bredt utvalg av gruppetimer og treningstilbud, var det mange som tok turen for å teste ut det nye senteret.

 

På lørdag ble dørene åpnet for SATS sitt nye treningssenter på Skedsmo Senter, og det var stor interesse fra treningsentusiaster som ønsket å teste ut de nye fasilitetene. Med 1500 kvadratmeter til disposisjon, er det et stort utvalg av apparater og treningstilbud å velge mellom.

Blant de mest populære tilbudene var Indoor Running, sykkel- og gruppetimer, som ble raskt fullbooket på morgenkvisten. På grunn av den store interessen, ble det satt opp en ekstra gruppetime for å imøtekomme behovene til alle de treningslystne som hadde tatt turen. For de som ønsker å trene egentrening, er det et bredt utvalg av apparater og utstyr tilgjengelig.

Sebastian Kvarme forteller til Treningsindustrien at åpningen gikk veldig bra, og de er svært fornøyde med responsen fra publikum. Med et bredt utvalg av tilbud og fasiliteter, ser det ut til at SATS Skedsmokorset vil bli et populært senter for treningsentusiaster i området.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]