annonse

annonse

Foto:

SATS Bunny Boot Camp

SATS BUNNY BOOT CAMP – Den største treningsnyheten siden Crossfit!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Bunny Boot Camp er et nytt og revolusjonerende treningskonsept inspirert av spenstigheten, fleksibiliteten og energien til kaniner. Utviklet av et team av erfarne trenere og anerkjente forskere på dyreadferd, er Bunny Boot Camp et komplett treningskonsept som kombinerer spenst- og høyintensitetstrening med dyreinspirerte bevegelser for at deltagerne raskt skal få en veltrent kropp.

– Vi er veldig stolte av å være den første treningskjeden i Norden som lanserer Bunny Boot Camp. Det ultimate treningskonseptet for medlemmer som ønsker å oppnå en sterk og slank kropp på rekordtid, sier Silje Garberg Ree, Nordic Chief Product Officer.

I tillegg til tradisjonelle treningsøvelser inkluderer SATS Bunny Boot Camp kaninhopp og gulrotjakt, utviklet for å forbedre deltakernes koordinasjon, spent og sjarm.

– Bunny Boot Camp er en unik og effektiv måte å komme i form på, gjennom dyreinspirerte bevegelser og øvelser. Dette treningskonseptet er ikke bare morsomt og engasjerende, det hjelper også deltakerne med å oppnå sine treningsmål på en mer naturlig og holistisk måte, sier Dr. John Rabbit jr.

Bunny Boot Camp er mer enn bare et treningskonsept, det er et fellesskap, og rundt om i verden flykter medlemmene fra Crossfit for å bli med i dette helt unike kaninfellesskapet.

Kom i form som en kanin – Kroppen din vil takke deg!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]