annonse

annonse

Sats Elixia lanserer Love2Dance

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I november tilbyr kjeden en nyhet for alle danse-entusiaster. Dance Tour og timen Love2Dance kommer til alle regioner og de fleste Sats Elixia-sentre i perioden 30. oktober til 10. desember.

I de siste årene har dansetrendene i treningsmarkedet variert fra forskjellige stiler som Hip Hop og House til Showjazz og Barre. Det er dessuten fortsatt et relativt sterkt fotfeste innen latinske stiler, inkludert Zumba over hele verden, skriver selskapet i en pressemelding.

Om høsten blir dagene kortere og mørkere noe som beviselig har effekt på vår adferd. Det reduserte lyset gjør at vi tar livet litt mer med ro og foretrekker mer innetid.

– Derfor er november det perfekte tidspunktet for å starte en ny danseklasse som bygger på treningsglede og de sosiale aspektene ved å trene sammen med andre og holde seg aktiv, sier Randi Christensen, Country Group Exercise Manager for Sats Elixia i Norge.

Love2Dance er en dynamisk 60 minutters medley av enkle trinn, forskjellige dansestiler og musikksjangre. Nøkkelordet for denne gruppetimen er treningsglede og allsidighet – deltakerne får muligheten til å oppleve dansestiler fra mange ulike sjangre, ifølge pressemeldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]