annonse

annonse

SATS ELIXIA søker: Personlige Trenere til våre flotte sentre i hele Norge (fristen er ute)

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Å være Nordens største treningskjede forplikter. Våre medlemmer investerer i seg selv og sin helse på våre sentre – og de har store forventninger i sitt møte med oss. SATS ELIXIA setter service i fokus og har som ambisjon å fremstå som et foregangsselskap når det gjelder å skape gode kundeopplevelser – hver dag og med hvert medlem.

SATS ELIXIA leter etter deg som vil være med å ta ansvar for å bygge en oppsiktsvekkende god servicekultur i tråd med vårt eget servicekonsept.

SATS ELIXIA ønsker voksne, Personlige Trenere som først og fremst har høy sosial kompetanse, og som også har en god evne til å kommunisere med mennesker utover det vanlige. Personlige Trenere i SATS ELIXIA forventes å jobbe fulltid. Vil DU være med å inspirere til en bedre livsstil og hjelpe våre medlemmer til å nå de resultatene de ønsker?

Dine arbeidsoppgaver
  •     Gi kunden en unik treningsopplevelse basert på konkrete målsettinger
  •     Gjennom grundig behovskartlegging skreddersy en realistisk, motiverende og individuell kostholds- og treningsplan som får kunden til å nå målet sitt.
  •     Som PT har du ansvar for salg og mersalg av PT timer, samt opprettelse av egen kundeportefølje.
  •     Renhold og vedlikehold ihht. SATS ELIXIA sine interne retningslinjer
  •     Du er en positiv inspirator, pådriver og bidragsyter på senteret, og bidrar til at senteret utvikler seg videre

 

For å ta imot våre nye medlemmer ønsker vi at våre Personlig Trenere også skal jobbe med vårt introduksjonsprogram PT START. En PT skal hjelpe alle medlemmer å komme i gang med treningen, og videre bidra til å etablere gode treningsvaner. Å jobbe med PT START er den perfekte inngangsport til å bli PT på heltid. Her kan du på en enkel måte skaffe deg erfaring innen salg av PT, samt bygge relasjoner til potensielle PT kunder.

Din utdanning / erfaring:

Utdanning som Personlig Trener fra Høyskolen Kristiania, Norges Idrettshøgskole (NIH), Akademiet for Personlig Trening (AFPT), SAFE Education, Go study, Gateway College, Axelsons eller Active Education. Vi godkjenner også annen internasjonal utdannelse som tilsvarer disse.

Personlige egenskaper:

I tillegg til at du har solid faglig kompetanse, fremstår du som en profesjonell, selvsikker og ydmyk trener:

  •     Du er humørfylt og positiv, med en inkluderende personlighet og glimt i øyet
  •     Du er selvstendig og har evnen til å ta eget initiativ
  •     Du har forstått at personlig trening er en salgsjobb
  •     Du er lojal innstilling til medarbeidere og arbeidsplass
  •     Du er omstillingsdyktig når nødvendig
Å jobbe i SATS ELIXIA

Uansett hvilke oppgaver vi har i SATS ELIXIA, beskriver vår visjon den overordnede oppgaven alle vi ansatte sammen har. Opplever våre medlemmer at de når sine mål, vil vi ha forutsetningene for å nå vår visjon som er: We will make the Nordic people happier and healthier.

Som ansatt i SATS ELIXIA, uavhengig av hvilke stilling du har, er du med på å gjøre en samfunnsmessig viktig jobb. Du er med på å hjelpe enkeltmennesker til et bedre liv, til å realisere et mål, eller kanskje til å gjennomføre en drøm. Det er dette som gjør at vi i SATS ELIXIA trolig har en hyggeligere og mer meningsfylt arbeidsdag enn mange andre.

SATS ELIXIA tilbyr deg en utfordrende jobb i Nordens største og mest kunnskapsrike treningssenterkjede. Du vil bli del av et ungdommelig, profesjonelt og godt miljø, med flotte kollegaer, og får jobbe med en sterk merkevare.

Lurer du på noe mer?

Kontakt PT Product Manager Norway, Atle Arntzen, på mob: 918 58 575

Vil du være med?

Søknadsfrist 31.3.2017

For å sikre at din søknad blir behandlet – vennligst klikk her for å komme til vår rekrutteringsløsning!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]