annonse

annonse

SATS fornyer med Casall PRO

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Casall PRO får fornyet tillit av SATS til å levere treningsmaskiner og utstyr til alle sentrene i Norden. Avtalen er toårig, og Casall PRO er utvalgt leverandør innen flere produktkategorier.

Som følge av et godt samarbeid har Casall PRO fått økt tillit som leverandør til SATS. Casall PRO vil være en av de utvalgte leverandørene for SATS-konsernets innkjøp av kondisjonsmaskiner, rigger og racks, utstyr til frivekter, gruppetrening, funksjonell trening og personlig trening, ifølge en pressemelding.

Kondisjonsutstyret vil først og fremst bestå av Endurance tredemølle med gruppetreningskonsoll, og kompletteres med høyhastighetstredemøllen Performance.

Riggene og stativene til SATS kommer fra Casall PROs Rigs & Racks-sortiment, som er svenskprodusert og består av 100 prosent svensk kvalitetsstål.

– Vi er svært fornøyd med det samarbeidet vi har hatt med Casall PRO de siste årene, og både leveranser, installasjoner og etter-marked har fungert veldig bra, sier Mattias Lintzén, Head of Purchasing i SATS.

– Vi kan også konstatere at både Casall PROs egne produkter så vel som produkter fra merkevaren Matrix, passer godt inn i SATS’ produktportefølje og møter de behov vi ser fremover, fortsetter han.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]