annonse

annonse

SATS fyller på konsernledelsen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

CEO Sondre Gravir er i mål med ny ledergruppe med ansettelse av Wenche Martinussen som Chief Commercial Director og Anna Raftheim som Nordic HR Director.

– Jeg er glad for at hele konsernledelsen nå er på plass. SATS er i vekst og både Wenche og Anna kommer tydelig til å bidra med bredde og erfaring fra tidligere roller.

– På veien mot vår visjon «Make people Healthier & Happier» er jeg overbevist om at begge to kommer til å skape de beste mulige forutsetninger for oss fremover, sier Sondre Gravir, CEO SATS Group i en pressemelding.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Wenche Martinussen (Foto: Lise Eide Risanger)

Wenche Martinussen rekrutteres fra Storebrand ASA og rollen som Executive Vice President Retail med ansvar for bank, forsikring, sparing og pensjon for Storebrand privatkunder.

Hun har bred kommersiell erfaring med fokus på tilvekst innen salg og digitalisering samt erfaring fra nordiske roller innen Nordea.  Martinussen tiltrer i SATS Group i midten av oktober.

Anna Raftheim (Foto: SATS Group)

Anna Raftheim kommer fra rollen som HR Manager i SATS Sverige, en rolle hun har hatt siden 2010. Raftheim har tidligere hatt ulike roller i organisasjonen og dermed dyp forståelse for SATS’ kultur og organisasjon. Hun tiltrådte den nye rollen 1. juni.

 

 

LES OGSÅ: Fra SAS til SATS

LES OGSÅ: Bransjeprofilen: Gammel kjærlighet ruster ikke

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

 

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]