annonse

annonse

SATS Group kjøper FitnessXpress

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SATS Group har kjøpt tre treningssentre fra Hasse Hoftveds FitnessXpress. Kun senteret på Vålerenga er igjen.

FitnessXpress sine tre sentre befinner seg på Hasle Torg, Storo og Bislett. FitnessXpress sitt senter på Vålerenga er ikke en del av transaksjonen. Sentrene på Bislett og Hasle Torg vil bli omprofilert til SATS, mens senteret på Storo vil bli omprofilert til Fresh Fitness, skriver SATS Group i en pressemelding.

Oppkjøpet styrker SATS Group sin portefølje i Oslo med tre nye sentre, nær 9 000 medlemmer og ca. 40 medarbeidere.  I pressemeldingen opplyses det at oppkjøpet spiller en viktig rolle i SATS Groups posisjon i hovedstadsområdet.

Kompletterer porteføljen

– Vår vekststrategi baserer seg både på å styrke de områdene vi allerede er etablert i, så vel som å etablere oss i nye områder. FitnessXpress har et bra lavpriskonsept med klubber av god kvalitet, og vil komplettere vår portefølje på en utmerket måte, sier Norges-sjef John Kristian Stubban.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

SATS Group overtar sentrene umiddelbart, og har en ambisjon om å omprofilere og integrere de tre sentrene i porteføljen og systemer i løpet av mars 2019.

Det opplyses i meldingen at SATS ønsker «nær 9000 FitnessXpress-medlemmer hjertelig velkommen til SATS Group, og som en velkomstgave gir vi dem muligheten til å fritt trene på våre SATS og Fresh Fitness sentre i Oslo/Akershus fram til 1. mars, mot fremvisning av FitnessXpress medlemskort».

LES OGSÅ: Bransjeprofilen med Hasse Hoftvedt: Arbeidskar som må “opp om morran”

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]