annonse

annonse

SATS’ høstnyhet: Strong & Flexible

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Nå presenterer SATS høstens treningsnyhet, Strong & Flexible. Timen lanseres i august på utvalgte SATS-sentre, og er et resultat av SATS Innovation Lab 2018.

Den 26. august er det premiere på høstens store treningsnyhet på SATS. Gruppetreningstimen Strong & Flexible består av ulike øvelser som utfordrer styrke, balanse, fleksibilitet og smidighet, kun ved hjelp av egen kroppsvekt, ifølge en pressemelding.

Strong & Flexible er et resultat av SATS’ årlige innovasjonsprosess, SATS Innovation Lab. Der kan ansatte i SATS, medlemmer og eksterne innovatører kan presentere ideer til nye treningsopplegg og gruppetimer.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

I 2018 ble ideen om Strong & Flexible presentert, og nå får den en plass på gruppetimeplanen.

Vil ta vare på engasjementet

– Det store engasjementet vi ser blant medarbeidere og medlemmer er noe vi vil ta vare på. SATS vil presentere treningsnyheter som er tråd med det medlemmene etterspør, og trendene ellers i verden, sier Alexander Brochmann Myers, Product Director hos SATS.

– Strong & Flexible møter etterspørselen fra medlemmer som vil trene variert og effektivt ved å kombinere ulike typer trening i én og samme gruppetime. Det blir et fantastisk tilskudd til våre nåværende gruppetreningstimer, fortsetter han.

Soleklar vinner

I forbindelse med lansering av den nye gruppetreningstimen, involverte SATS ca. 1 500 medlemmer i å bestemme navnet på timen. Navnet som vant, «Strong & Flexible», fikk over 50 prosent av stemmene.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

SATS Innovation Lab blir i 2019 gjennomført mellom den 19. september og 11. oktober i København, Stockholm, Helsingfors og Oslo. Her vil treningsnyhetene for de kommende årene besluttes.

SATS presenterer treningsnyheter tre ganger i året, i januar, april og august.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]