annonse

annonse

SATS lanserer digitalt treningssenter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Nå lanserer treningskjeden et komplett digitalt treningssenter for å tilgjengeliggjøre trenings- og helsetjenester for enda flere.

SATS tilpasser sine produkter og tjenester etter den rådende situasjonen, der mange velger digitale treningsalternativer for å minimere smittespredningen i samfunnet, ifølge en pressemelding.

«Det finnes stor etterspørsel fra medlemmer om å fortsette sin trening for å opprettholde en god fysisk og psykisk helse. For lettere å tilgjengeliggjøre hvilke treningsmuligheter som finnes, lanserer SATS denne uken et komplett digitalt treningssenter som kan benyttes uansett hvor man befinner seg», ifølge meldingen.

Det vil også være mulighet for ikke-medlemmer å inngå et digitalt medlemskap for å få tilgang til det nye digitale treningssenteret.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi tror sterkt på at trening og helse er viktig å prioritere i disse tider for alles velvære. Nå imøtekommer vi treningsbehovet som finnes i samfunnet og etablerer et komplett digitalt treningssenter, fylt av produkter og tjenester som er viktige i våre liv, sier Country Manager Wenche Evertsen i SATS Norway.

Dette er det digitale sentret

SATS digitale treningssenter vil bestå av flere digitale produkter og tjenester, som SATS Online Training.

SATS digitale løsning Online Training har i mars blitt brukt i over åtte millioner minutter, som tilsvarer 15 år med trening. I dag finnes det 120 ulike klasser. Tilbudet inkluderer også treningstimer som kan utføres i arbeidstiden når man jobber hjemme.

Etter forespørsel fra medlemmene forsterkes nå Online Training med flere klasser, blant annet flere klasser for familier og barn, timer med bruk av hjemmetrenings-utstyr og Zumba, opplyser selskapet.

Som en nyhet innen Online Training lanseres også digitale forelesningsserier med SATS Personlige Trenere, kostholdsrådgivere og fysioterapeuter som dekker ulike temaer innenfor trening, ernæring og skadeforebygging fra og med 8. april.

Direktesendte treningstimer hver dag

Interessen for SATS Livestream Training har vært stor, med mer enn 170 000 deltakere siden lanseringen 13. mars.

Nå fortsetter arbeidet med å videreutvikle de direktesendte timene gjennom å legge til flere av de populære treningstimene som etterspørres. Blant annet kommer det til å direktesendes enda flere yoga- og familie-timer. Totalt tilbyr SATS ca. 40 direktesendte treningstimer hver uke med profesjonelle instruktører.

Siden 24. mars har SATS tilbudt fysioterapi via video. 2. april lanserte også SATS muligheten til å konsultere med en personlig trener eller kostholdsrådgiver uansett hvor man befinner seg.

SATS kommer også til å tilby webinarer med kostholdsrådgivere, fysioterapeuter og personlige trenere.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Første forelesning kommer til å skje i løpet av påskeuken med en kostholdsrådgiver på SATS, og forelesningen kommer til å være tilgjengelig for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer i Norden.

Trim for hjernen

Treningskjeden fortsetter arbeidet med å øke kunnskapen om hvordan hjernen påvirkes av fysisk aktivitet og tilbyr i dag et antall audios om emnet som er meget populære.

Som en naturlig forlengelse av dette arbeidet har SATS etablert et samarbeid med psykolog Carina Carl for å lansere en audio serie på 12 avsnitt med verktøy for å styrke den mentale helsen.

SATS slipper også nye audios i samarbeid med hjerneforsker Ole Petter Hjelle om temaer rundt hvordan man trener hjernen i utfordrende tider, tips til foreldrerollen og hjelp til å håndtere ensomhet.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]