annonse

annonse

SATS lanserer direktesendt trening rett hjem i stua

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SATS tilbyr nå livesendte treningstimer rett hjem i stua til det norske folk.  En timeplan med opptil 10 timer hver dag skal aktivisere folket.

På tross av stengte treningssenter tar SATS ansvar for å fortsette å bidra til bedre folkehelse, først gjennom å åpne tilgangen på over 120 Online Training timer – og nå med å lansere direktesendte treningstimer med instruktør til hele Norden, ifølge en pressemelding.

SATS åpnet opp Online Training med ca. 120 treningstimer for alle sine medlemmer og for resten av befolkningen. Nå tar SATS neste steg og lanserer, som første treningsaktør i Norden, live-sendte treningstimer direkte hjem til stua. Oppstart var søndag 15. mars.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Treningstimene vil være tilgjengelige så lenge det finnes et behov og en etterspørsel fra medlemmene.

Også for familier

SATS ser også en positiv etterspørsel fra barnefamilier som ønsker å aktivere hele familien ved hjelp av SATS Online Training, derfor finnes det nå tilpassede treningsprogram for familier tilgjengelig. SATS planlegger å lansere flere initiativ for familien fremover.

-Vi brenner for trening og helse, og er fortsatt fullt fokuserte på å inspirere flere mennesker til å fortsette med treningen sin. Sammen med noen av våre beste instruktører vil vi nå kjøre våre mest populære gruppetimer rett hjem til stua, og alle er velkomne til å delta, sier Alexander Brochmann Myers, Produktdirektør i SATS.

– Vi håper dette vil være et tilbud medlemmene våre vil sette pris på, og at vi kan bidra til at enda flere beholder motivasjonen for trening og forblir sunne og glade, fortsetter han.

Her er timeplanen for hele uka.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]