annonse

annonse

SATS lanserer online-tjeneste for fysioterapi

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Nå presenterer SATS en digital løsning for fysioterapi via videokonsultasjoner. Metoden gjør det mulig med behandling på avstand.

Da SATS stengte alle sine treningssentre i Norden i forbindelse med koronaviruset, innebar det også at fysioterapitilbudet forsvant.

Med det nye tilbudet har både medlemmer og ikke-medlemmer mulighet til å gjenoppta sin rehabilitering ved hjelp av SATS’ digitale løsning med videokonsultasjon, ifølge en pressemelding.

Plattformen som SATS benytter seg av er tilpasset for å imøtekomme alle sikkerhetskrav ved videokonsultasjoner innen helsetjenester. Løsningen er brukervennlig for å være smidig for både fysioterapeut og pasient, ifølge meldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

For gamle og nye

– Den 17. mars åpnet flere forsikringsselskap i både Norge og Sverige opp for midlertidig bruk av videokonsultasjoner i behandlinger som dekkes av forsikringer. Vi er derfor veldig fornøyde med å kunne tilby denne typen konsultasjon slik at våre nåværende pasienter kan fortsette med sin fysioterapibehandling hos oss, og at nye pasienter kan få den hjelp de behøver, sier Vegard Ølstørn, Nordic Head of SATS Treatments.

Fysioterapeutene på SATS behandler vanligvis pasienter med muskelproblemer, skjelettproblemer, samt mosjons- og idrettsskader.

Smartere pasientoppfølging

– Videokonsultasjoner som oppfølgingsmetode har i studier vist seg å være positivt for forbedring av både smertenivå og funksjon, blant annet for pasienter med langvarige kneproblemer. Det kommer altså til å være et bra alternativ for disse pasientgruppene, sier Ølstørn.

– Situasjonen vi har kommet opp i med et tilnærmet nedstengt samfunn, stimulerer til kreativitet og nytenkning. Digitalisering av tjenestene kan også føre til smartere oppfølging av pasienter i fremtiden, fortsetter han.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Medlemmer og ikke-medlemmer som søker hjelp hos SATS fysioterapeuter privat eller via sitt forsikringsselskap, kan fra og med 24. mars booke sin videokonsultasjon på sats.no. Tjenesten blir tilgjengelig i Norge og Sverige.

LES OGSÅ: Gir medlemmene fri tilgang til videoleger

LES OGSÅ: Låner ut treningsutstyr til medlemmene

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]