annonse

annonse

SATS lanserer sitt største treningsevent noensinne

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Den 15. juni vil SATS aktivere folk i hele Norden og samtidig rette oppmerksomheten mot fordelene som er knyttet til trening.

Denne dagen vil SATS gjøre det mulig for alle å trene, og tilbyr derfor 925 gruppetreningstimer i fire forskjellige land.

Selv om vi alle er klar over at jevnlig trening gir positive fordeler for helsen vår, er det likevel svært mange over hele verden som har en stillesittende livsstil og helseproblemer relatert til denne.

SATS vil gjøre det lettere for folk å ta sitt første steg mot en sunnere livsstil, derfor arrangeres SATS Nordic Training Day, SATS’ største treningsevent noensinne, ifølge en pressemelding.

Åpent for alle

«Den 15. juni åpner vi dørene på 220 treningssentre i Norge, Sverige, Danmark og Finland og tilbyr over 925 gruppetimer og utendørsevents. Vår ambisjon er å inspirere det nordiske folk til å være mer i aktivitet, og å kjenne på alle fordelene som følger med en aktiv livsstil», heter det i meldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi vil nå gjøre det enda lettere for folk å komme i gang med treningen ved å lansere SATS Nordic Training Day. Gjennom denne dagen vil vi tilby mange ulike typer aktiviteter som jeg kan garantere vil passe for alle og enhver, uavhengig av ens utgangspunkt, sier Linda-Li Cederroth, Country Manager SATS Sverige.

Alle er velkommen til å delta på SATS Nordic Training Day; barn, ungdommer, voksne, seniorer, medlemmer og ikke-medlemmer.

Dette skjer i Norge: www.sats.no/nordic-training-day/

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]