annonse

annonse

Foto:

Sats

SATS Lillehammer legger ned etter 25 år

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter en lang og tro tjeneste i Lillehammer, kunngjorde SATS Lillehammer på sine nettsider at de vil stenge dørene for godt den 31. januar 2024. Senteret har vært et av byens eldste treningssentre og har tidligere operert under navnene Elixia og SATS Elixia.

På sine nettsider uttrykte senteret sin takknemlighet til medlemmene og forklarte avgjørelsen om nedleggelsen: «Det er med tungt hjerte at vi må informere om at leiekontrakten for SATS Lillehammer utløper 31. desember 2023 og vil ikke bli fornyet. Vi holder åpent helt fram til vi stenger dørene 31.01.24 og håper å se deg på trening fram til da.»

SATS Lillehammer har vært en institusjon i byen siden 1998 og har tidligere operert under navnene Elixia og SATS Elixia. Senteret har alltid hatt en lojal medlemsbase og har tilbudt et bredt spekter av treningsmuligheter.

Sammen med kunngjøringen om nedleggelsen har senteret også gitt ut spørsmål og svar for å forklare årsakene bak avgjørelsen. De peker på økende konkurranse blant treningssentre i Lillehammer som en av hovedgrunnene. Til tross for troen på sitt eget konsept, har senteret funnet det utfordrende å utvide og tilby de ønskede tjenestene i lys av denne økende konkurransen. I tillegg er senterets infrastruktur relativt gammel, og det ville krevd betydelige investeringer i bygninger og utstyr for å modernisere og gjøre senteret mer attraktivt.

I dag er det ti treningssentre som konkurrerer om kundene i Lillehammer, og denne økningen i tilgjengelige alternativer har satt press på SATS Lillehammer. Senteret har derfor valgt å ikke forlenge leiekontrakten når den utløper i februar 2024.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]