annonse

annonse

Sats øker prisene for medlemmer med “signifikant lavere” priser

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

 

Sats, Norges største treningskjede, øker prisene sine med 7,5 prosent fra 1. januar. Dette skjer i tråd med konsumprisindeksen, og vil ikke påvirke de som har bindingstid på 12 måneder.

Imidlertid kan kunder som har betalt “signifikant lavere” priser enn det Sats har som listepris, få en økning på inntil 100 kroner i måneden. Dette kan resultere i en prisøkning på 33 prosent for noen kunder, men ifølge Sats’ kommunikasjonssjef, Sebastian Kvarme, gjelder dette kun få medlemmer.

Kvarme forklarer til VG at økningen på 100 kroner i måneden kun gjelder for ni prosent av medlemmene som har hatt priser som var “signifikant lavere” enn selskapets listepriser. Han legger til at ingen medlemmer vil få både en økning i henhold til konsumprisindeksen og en økning på 100 kroner. Han poengterer at disse medlemmene kan ha hatt priser på 299 kroner i måneden, mens listeprisen for å bruke ett senter i Oslo, inkludert gruppetreninger, ligger fra 679 kroner.

Kvarme understreker at Sats årlig justerer prisene i tråd med konsumprisindeksen, og at dette er nedfelt i avtalene som kundene inngår. Han legger til at det er færre enn 1000 medlemmer som har hatt en månedspris på 299 kroner.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]