annonse

annonse

SATS økte omsetningen i tredje kvartal

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SATS omsatte totalt for 955 millioner kroner i tredje kvartal 2020, men tapte seks millioner kroner før skatt. I SATS-foldens største land, Norge, havnet omsetningen på 436 millioner fra totalt 292 000 medlemmer.

I kvartalsrapporten skriver treningskjeden at de økonomiske resultatene er i ferd med å returnere til det normale, og at nivået på medlemsaktivitetene fortsetter å øke.

«Selskapet har tilpasset seg en ny normal etter gjenåpning av treningssentrene, hvor smittevern og det kommersielle går hånd i hånd. Antall besøk på treningssentrene er på linje med samme periode i fjor – og antall treningsøkter per medlem økte, både på sentrene og online», skriver selskapet i rapporten.

I nøkkelpunktene fra rapporten skriver selskapet at man har opplevd et hurtig comeback fra medlemmene etter gjenåpningen, og at man har bevist at det er trygt å trene på SATS – med null bekreftede smittetilfeller som kan spores tilbake til noen av sentrene.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Lavere medlemsbase

I Norge omsatte SATS, inkludert Fresh Fitness, for 436 millioner kroner i tredje kvartal – en økning på seks millioner kroner sammenlignet med året før. Nettoresultatet havnet på 29 millioner kroner, mot 39 millioner kroner i tredje kvartal 2019.

Hittil i år er omsetningen på 1 118 millioner kroner, mot 1 359 millioner i 2019. Antall medlemmer i SATS/Fresh Fitness er 292 000 – en nedgang på 6 000 målt mot året før, da medlemstallet var 298 000.

Nedgangen skyldes naturlignok ettervirkningene fra nedstengningen, men er den er delvis kompensert ved en vellykket salgskampanje i tredje kvartal, ifølge selskapet.

Gjennomsnittlig omsetning per medlem per måned (ARPM) økte fra 481 kroner i tredje kvartal 2019 til 509 kroner i tredje kvartal 2020.

Her kan du lese hele kvartalsrapporten.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

LES OGSÅ: SATS kjøper Bare Trening – gir seks nye Fresh Fitness-sentre

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]