annonse

annonse

Foto:

SATS

Sats opplever resultatvekst i første kvartal

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningskjeden Sats har nylig presentert tallene for første kvartal og viser en omsetning på 1,2 milliarder kroner og et resultat etter skatt på 84 millioner kroner. Dette er en betydelig økning sammenlignet med samme periode i fjor.

Sats har i flere år opplevd utfordringer på grunn av pandemirestriksjoner, høye energipriser og inflasjonspress. Treningskjeden har derfor iverksatt kostnadsbesparelser og nylig oppjustert prisene til kundene sine.

I følge administrerende direktør Sondre Gravir, har Sats fulgt planen som ble skissert på deres kapitalmarkedsdag i oktober, og sikret et attraktivt produkt som har resultert i både økt medlemsbase og høyere aktivitet per medlem.

I første kvartal fikk Sats 13 000 nye medlemmer, og har nå totalt 734 000 medlemmer. Dette er en økning fra fjerde kvartal i fjor. Samtidig viser tallene at selskapet har opplevd en betydelig resultatvekst etter skatt, fra minus 56 millioner kroner i samme periode i fjor til 84 millioner kroner i år.

Nyheten om Sats’ positive resultater, har ført til en betydelig oppgang på aksjemarkedet, og Sats-aksjen stiger med 14,8 prosent i tidlig handel.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]