annonse

annonse

SATS vil hente inntil 600 friske millioner over natten

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter børsslutt 16. februar meldte SATS at de vil gjennomføre en rettet emisjon for å hente friske kroner. Pengene skal brukes til å handle på potensielle organiske og ikke-organiske vekstmuligheter på kort til mellomlang sikt.

I børsmeldingen opplyser SATS at nettoprovenyet fra emisjonen vil hovedsakelig brukes til å sikre tilstrekkelig strategisk fleksibilitet.

I det legges det «å handle på potensielle organiske og ikke-organiske vekstmuligheter på kort til mellomlang sikt – og for å sikre en mer robust likviditetsposisjon for å utnytte mulighetene på lengre sikt.

Som en del av den rettede emisjonen har selskapet også mottatt tilsagn fra sin største långiver om en ett års forlengelse frem til september 2025 på 2 milliarder kroner av dagens utlånsfasiliteter og sikret mer fleksible vilkår, som i kombinasjon med emisjonen vil etablere en robust finansiell plattform for videre vekst.

Til Dagens Næringsliv sier konsernsjef Sondre Gravir at selskapet henter inn friske penger for å akselerere veksttakten fremover.

– Både fordi vi ser muligheten for å åpne flere nye sentre, og for potensielle oppkjøp. Vi har flere aktive dialoger på oppløpssiden, så får vi se hvordan og når det materialiserer seg, sier Gravir til avisen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]