annonse

annonse

Satser digitalt med PT-ene

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Trento-kjeden har inngått samarbeid med ExorLive. Kombinasjonen av personlig oppfølging og digitale treningsløsninger skal gi mer fornøyde kunder.

I mai skilte Trento ut PT-ene i et eget aksjeselskap. Nå er det 24 av dem i kjeden, men de blir stadig flere. Noe av det første Preben Ekeli gjorde da han ble daglig leder for den nye enheten, var å inngå samarbeid med ExorLive.

– Jeg kjenner ExorLive godt fra min tid i Elixia og Sats. Det er enkelt i bruk, løsningen er selvforklarende, og det er lett å komme i gang. Det er lett å lage programmer, og det er lett å sende dem til kundene, sier Ekeli.

Han legger til at instruksjonene til kunden med tekst, bilde og video blir langt mer profesjonelle enn hvis han selv skulle skisset noe ned på papir.

– Det er også enkelt å oppdatere programmene. Jeg kan dessuten legge inn kommentarer til hver enkelt bruker, sier Ekeli.

Sterk medlemsvekst

Trento har seks treningssentre på Romerike, Gjøvik og i Asker som er åpne fra klokken 05.00 til midnatt. Kundene, både medlemmer og ikke-medlemmer, kan gjøre alt selv på selvbetjeningskiosker – som å bestille prøvetime, melde seg på gruppetimer, bestille yoga og administrere medlemskapet. I de mest hektiske timene er sentrene bemannet med servicevakter.

Til sammen har sentrene, etter koronaperioden, 6700 medlemmer, men antallet stiger nå dag for dag. Kjeden håper man kan nå 9–10 000 medlemmer om ikke så lenge.

– Det er tydelig at mange etter covid-nedstengingen har et behov for å se folk igjen, og at mange har en del trening å ta igjen, sier Ekeli.

Han mener det er for tidlig å si hvordan pandemien vil endre treningsbransjen. Egentrening kan bli mer aktuelt, også hjemmeprogrammer til medlemmene. Da er ExorLive Go-appen svært aktuell, det er noe kjeden nå vi vurderer. Trento kikker også på muligheten for å integrere ExorLive i kjedens medlemssystem SICS, med tilhørende app.

Kraftfull kombinasjon

Det er særlig mye ungdom blant de nye medlemmene. De er vant til, og forventer, digitale løsninger.

– Jeg vil at PT-ene skal ha et enkelt verktøy, men det skal se profesjonelt ut, sier Ekeli.

Han ser ikke noe paradoks i kombinasjonen av en PTs personlige kontakt og digitale løsninger.

– Kombinasjonen gir knall resultater. En PTs oppgave er jo å trene folk, men viktigst er det å sørge for at de får resultater. Da er det ekstra viktig med gode verktøy for oss som trenere, men ikke minst for kundene våre, framholder han.

Rendyrker PT-rollen

Tanken bak å skille ut PT-ene i et eget selskap, er å kunne fokusere 100 prosent på rollen.

– I Trento har PT-ene to primærfunksjoner. De skal hjelpe medlemmene til å få et best mulig treningsresultat, men de skal også hjelpe alle som melder seg inn som ikke kjøper PT-timer, sier Ekeli.

Alle som melder seg inn, får en gratistime med PT. Da får de innføring i sikkerhet, trivsel og blir vist et utvalg øvelser og programmer.

– Trygghet for at de trener riktig, henger nøye sammen med trivsel. Det kan sammenlignes med at man ikke begynner å kjøre bil før man har tatt førerkort, sier han.

For PT-enes del har opplæring i ExorLive høy prioritet framover.

– Vi skal sørge for at PT-ene virkelig utnytte de mulighetene som finnes, og vi er takknemlig for den støtten vi får av ExorLive med opplæringen, sier Ekeli.

Enten du er frittstående personlig trener, jobber med idrett eller på et treningssenter har ExorLive løsninger for deg. kontakt oss på salg@exorlive.com eller 22 73 17 51, så hjelper vi deg med å komme i gang.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]