annonse

annonse

Satser nok engang på kosttilskudd

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Roger Brabo solgte Sports Nutrition, jobbet noen pliktår, hoppet av og tok seg fast jobb hos Swedish Fitness Trading. Det holdt i ett år, så startet han opp et nytt selskap innen kosttilskudd.

– Det heter jo «å bli ved din lest». Det er dette jeg kan, og liker å drive med, forteller Brabo.

I fjor vinter var planene og startet opp GoMax Nutrition, men oppstarten ble ikke helt som forventet. Han falt ned av en stige og knuste hofta fire steder. Under behandling på sykehuset fikk han påvist ondartet kreft, da ble det operasjonen for å fjerne kreftsvulstene. Først i slutten av juli i fjor, var Brabo i gang.

– Da handlet det om å få tak i noen varemerker som jeg hadde troen på, og som hadde troen på meg – og det har jeg funnet, fastslår han.

Brabo har vært i bransjen siden 2001, og brukte sitt kontaktnett for å få sving på salget.

– Ting skal være enkelt. Vi har gjort det lett å være kunde, og fokuset vårt er høy servicegrad og riktige priser, sier han.

Har «alt» i porteføljen

Per nå har GoMax Nutrition fått 70 treningssentre på kundelisten, og «klart å bite fra seg litt», som Brabo uttrykker det.

– Hva er ambisjonen til GoMax?

– Da svarer jeg ikke som de fleste; å bli størst. Det skal være en sunn bedrift med en kundemasse som vi kan håndtere og ha en høy servicegrad overfor.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

I produktporteføljen har selskapet «alt», ifølge Brabo: Alt av bars og proteinprodukter fra potetgull til ingredienser som kan berike matlagingen, og et sunnere alternativ til snacks.

– Det er de som er kritiske til kosttilskudd, og hevder at svært få egentlig trenger dette?

– Helt riktig! Folk flest klarer seg helt fint uten, men mange av oss faller utenfor den kategorien. Det kan være svært utfordrende å dekke behovet gjennom en travel hverdag, folk er på farten og tyr til det lettvinte. Slik jeg ser det er dette tilskudd til de som er på farten og prioriterer annerledes. Kosttilskudd er ment som et alternativ og et supplement til kosten for de som ikke får i seg det kroppen trenger gjennom en travel hverdag, sier Brabo.

Svenske priser

Hvem konkurrerer du mot?

– Jeg tenker ikke så mye på de andre som er i markedet, men på hva vi kan levere. Men vi har Sports Nutrition og Nutramino som leverer til treningssentrene – så ja, jeg tilbyr produkter til de samme kundene, sier Brabo.

Han vektlegger at GoMax’ portefølje og pris i konkurransebildet.

– Vi trenger ikke de samme marginene som de andre, så vi konkurrerer direkte mot svenske priser. Dessuten har jeg vært med siden 2001, og har høy kompetanse innen kosthold og trening.

Hva med markedsføring? Bruker dere også såkalte «ambassadører»?

– Der har for eksempel Nutramino vært kjempeflinke. De har tatt markedet med storm. Men vi bygger oss sakte, men sikkert opp. Det er viktig for oss at våre kunder får en profesjonell service og veiledning slik at det blir god opplevelse.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]