annonse

annonse

Satser på barna

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Med bootcamp, crossfit, idrett og dans vil sentrene få flere barn i aktivitet.

Både Invictus og Family Sports Club i Askim har egne treningstilbud for barn. Førstnevnte tilbyr såkalt bootcamp med crossfit-trening for barn over ni år. Dette består av både roing, tauklatring, ringer, boxjump, styrke med vekter og mye mer, skriver Smaalene Avis.

– Vi mener det er et behov for et slikt tilbud for barn som vil være aktive, men ikke nødvendigvis vil drive med håndball eller fotball. Ikke alle passer i lagidretten. Da er det fint å kunne komme hit og få utfolde seg. Det har vært stor pågang så langt, sier daglig leder Nina Tjønum ved Invictus.

På Family Sports Club i Askim tilbys trening for barn fra tre år og oppover. I gruppen fra 3–8 år trenes det styrke med egen vekt, koordinasjon og balanse. Det er også egne barnegrupper fra 8–13 år og barnedans fra 4–9 år. FSC-sjef Øystein Fundingsrud mener også at mange faller utenfor den organiserte lagidretten.

– Det er noen som ikke liker det fokuset på prestasjon og konkurranse som det ofte er i den organiserte idretten. Her har vi et alternativt treningstilbud for dem, sier Fundingsrud til avisen.

Han forteller at de har hatt regelmessige barnetimer i rundt ett år.

– Vi vil ha treningstilbud for de aller minste til de eldste. Istedenfor å ha barna i barnepass kan de nå trene selv, mens de voksne trener, påpeker han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]