annonse

annonse

Satser på crossfit i Groruddalen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

En gjeng med ivrige treningsinstruktører har kjøpt opp Black Box Gym CrossFit og endret navn til CrossFit Groruddalen. Nå håper de å skape ny blest rundt treningsformen.

– Dette er et crossfit-senter som har vært i drift siden 2009. Den gangen var dette ett av to sentre i hele Norge, siden har det kommet langt flere. I fjor valgte den tidligere eieren å trappe ned, og da bestemte vi oss for å kjøpe ham ut. Vi ønsker å få treningssentret på beina igjen etter noen år med fallende interesse. Vi har skiftet navn og kjøpt inn mye nytt utstyr, sier daglig leder Anders Nordlie Strand til Groruddalen.no.

De nye eierne var treningsinstruktører på sentret som het Black Box Gym CrossFit på Furuset. Nå har de skiftet navn og oppgradert sentret innvendig.

Crossfit Groruddalen er det eneste sentret som tilbyr denne treningsformen i Groruddalen. Nordlie Strand håper folk i bydelen nå får øynene opp for crossfit.

– Vi har ambisjoner om å vokse i tiden som kommer. Vi har veldig god kapasitet og kan huse langt flere medlemmer enn vi har i dag. Alle som eier sentret jobber på dugnad slik at alle midlene vi får inn går rett tilbake til sentret. Forhåpentligvis vil det gjøre tilbudet best mulig på sikt, sier han til Groruddalen.no.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]