annonse

annonse

Satser på drømmen i Mandal

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sissel Kvinlaug har i mange år hatt et ønske om å drive treningssenter. Sammen med samboer Anders Padøy satser hun nå på Sprek365 i Mandal

Sprek365 Mandal åpner dørene i september. Et romslig senter på 600 kvadratmeter, ifølge eierne.

– Våre ambisjoner er å bygge opp en solid medlemsmasse, og sørge for at våre medlemmer er fornøyde med produktet vi leverer. Sprek365 er en kjede med et godt rykte, som vi skal videreføre i Mandal, sier Kvinlaug og Padøy.

De jobber i disse dager med å promotere det nye senteret.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Etter at planene til Sprek365 Mandal ble offentliggjort 18. mai, har tilbakemeldingene vært over all forventning. Mot januar 2018 er målsettingen ca. 600 medlemmer, forteller Kvinlaug.

Jobber der selv

– Sprek365 Mandal skal være så og si døgnåpent, og ha treningsveileder og personlig trener for de som trenger og ønsker det. Vi skal ha salg over disk av kosttilskudd og lignende sammen med salg fra automat. Det vil være gode skifte/dusjmuligheter, og senteret kjører en fast lavpris til alle medlemmer. Enkelt og greit, forteller Padøy.

Han har økonomisk bakgrunn som regnskapsfører og controller, og Kvinlaug har jobbet som frisør og har drevet for seg selv tidligere. Sammen deler de treningsinteressen, og satser nå på treningssenteret på Ime i Mandal.

Skiller seg ut

– Vår beliggenhet på Ime i Mandal, som er det største boligfeltet i distriktet, skiller oss ut fra de andre sentrene i byen. Dette sammen med gode parkeringsmuligheter for å kjøre rett til døra, ser vi på som er stor fordel. Vi tror folk ønsker seg et treningsalternativ utenfor sentrum av Mandal, sier Padøy.

Eierne av Sprek365 Mandal: Anders Padøy og Sissel Kvinlaug. (Foto: Privat)

Han legger til at de har valgt å ha nedre aldersgrense på 14 år, for å ha et tilbud til ungdommen.

I dag er det to andre treningssentre i Mandal: Sanden Treningssenter og Mandal Treningssenter. Nylig ble det kjent at lavpriskjeden EasyFit skal etablere seg på Amfi kjøpesenter i sentrum – samme måned som Sprek365 åpner dørene.

Så konkurransen skjerpes i sørlandsbyen.

– Vi ser på konkurranse som positivt. Dette vil bare gi et økt fokus på trening i Mandal, sier Padøy.

– Vi skal være til stede for våre medlemmer som trenger oss, og de som vil trene i fred skal gjøre det. Vi skal ha utstyr fra Europa av topp kvalitet, fremfor billig utstyr fra Kina – som de fleste lavpriskjeder benytter seg av. Dette er noe våre medlemmer over tid garantert vil sette pris på, fortsetter han.

Ikke gruppetrening foreløpig

Sprek 365 Mandal skal ha stort fokus på frivekter og et bredt utvalg av apparater som vil dekke hele kroppen – i tillegg til flere kardioapparater. Samtidig vil det være muligheter for PT-timer og treningsveiledere.

– Hva med gruppetrening? Nå eller i fremtiden?

– I første omgang satser vi ikke på gruppetrening. Det er et økende fokus på trening med frivekter både hos menn og kvinner, og det er her vi vil legge vårt fokus. Det er ikke lenger bare menn som trener tungt, også kvinner, forteller Kvinslaug.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]