annonse

annonse

Satser på godt naboskap og salg av vann

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Speed Treningssenter åpner på Lade i Trondheim 4. oktober. Unik plassering og oppsalg av vann til tørste medlemmer, skal løfte nykommeren i et konkurranseutsatt marked.

Lars Reiten (kommunikasjon– og markedsføringsansvarlig) har nå endelig landet et lenge planlagt treningssenter. I oktober i år blir det en realitet, når Speed Treningssenter åpner på Lade.

– Vi fant den perfekte lokasjonen, fastslår Reiten,

Det nye treningssenteret ligger i et næringslokale på Lade, rett bak Lade Arena – og er omkranset av boliger. Området er langt fra ferdig utbygget, så eierne ser for seg en stadig økende, potensiell kundemasse.

Omkranset av potensielle medlemmer

– Senteret blir nærmeste nabo til beboerne, det er kjappere å gå dit enn til Rema 1000, sier Reiten.

Sikter inn mot 500

Treningssenteret er på ca. 450 kvm. med muligheter for utvidelse til andre etasje. Det satses på frivekter, cardio-utstyr og gruppetimer. Fra nyttår vil PT-tjenester bli en del av tilbudet.

– Vi skal være et senter for allmennheten, en god nabo i et trivelig nabolag. Vi skal kjenne medlemmene våre og ha en nærhet til dem. Det betyr en vaffelfredag innimellom, og ta dem med på en grillkveld eller sykkeltur, forteller Reiten – som til daglig jobber som kroppsøvingsinstruktør i skolen.

Senteret har allerede hatt en pre-visningsdag, og fått 20 medlemmer. Målet før oppstart er 100.

– Ut året er det kortsiktige målet å doble dette antallet, og for 2022 er målet å komme opp i 500 medlemmer, sier Reiten.

På utstyrssiden har Speed valgt Gym Sport som leverandør, mens Gantner og Eziteq står for adgangskontroll og medlemsadministrasjon.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Skal tjene penger på vann

Prisen for medlemskap er satt til 349 kroner per måned. Speed Treningssenter har brukt Thomas Ingebrigtsen i Sportskompaniet som konsulent for «å sette puslebrikkene på rett plass». Det har medført en oppsalgsmulighet på noe så basalt som vann.

Speed Treningssenter blir det første senteret i Trondheim som skal selge vannabonnement som en del av medlemskapet: Konseptet WATERWELL™️ – en vannautomat som forsyner abonnentene med iskaldt vann med forskjellig smak/innhold i opptil 30 forskjellige kombinasjoner – har allerede vist seg å være attraktivt.

Lars Reiten (t.v.) og Thomas Ingebrigtsen.

– Av de som allerede har meldt seg inn, har de aller fleste valgt medlemskap med vannabonnement, forteller Reiten.

Med et månedlig vannabonnement økes medlemsprisen til 449 kroner per måned.

– Det er flere sentre som har dette konseptet, men Speed blir det første i Trondheim. Det morsomme med vannet er at på Speed står automaten like ved vannspringen. Likevel ønsker folk å abonnere, forteller Thomas Ingebrigtsen.

Han mener årsaken er enkel: Mange glemmer vann og kjøper vanlig flaskevann, andre ønsker å ha vann med «noe attåt» som energi, koffein eller smak. Da blir 100 kroner i måneden fort attraktivt.

Dessuten vil den personlige vannflasken også fungere som adgangskort til senteret.

Skal hevde seg

Reiten skal selv jobbe på senteret som gruppetreningsinstruktør og markedsføringsansvarlig, selv om han fortsetter i dagjobben sin.

– Hva tror du om konkurransesituasjonen på Lade, hvor et allerede er mange aktører?

– Hvis man skiller seg litt ut vil vi ha et fortrinn med beliggenheten, og at vi tilbyr noe som ikke alle andre gjør. Og senteret vårt er helt nytt! Vi blir ikke de billigste på Lade, så vi skal spille på dette, pluss den sosiale faktoren, fastslår Reiten.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]