annonse

annonse

Satser på nytt – uten Trento

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Elisabeth Melby Hagen og Bent Ulseth bryter med Trento for å etablere Aura Trening og Helse AS i Aurskog.

Helt siden Trento Aurskog ble lagt i ruiner under brannen i Coop-bygget på Aursmoen i september 2015, har personlig trener Elisabeth Melby Hagen og fysioterapeut Bent Ulseth ønsket full drift i nytt bygg i hjembygda Aurskog, skriver Indre Akershus Blad.

Nylig fant de løsningen. Hos Aur Invest AS, som eier Norvent-bygget, ble de møtt av velvillighet og forståelse, ifølge avisen.

Planen er at Aura Trening og Helse AS, som eies likt av de to, skal åpne dørene i september/oktober. For at driften skal går rundt trenger senteret ca. 500 medlemmer.

I Norvent-bygget skal det bli et fullverdig trenings- og helsesenter med blant annet gymsal, spinningsal, crossfit-avdeling, styrkeapparater, saltrening, helseavdeling, personlige trenere, resepsjon, garderober og solarium.

– Det er ikke med lett hjerte vi bryter med Trento Bjørkelangen, men vi må tenke på vår egen framtid. Nylig fikk vi vite at Trento ikke lenger ønsket å satse på et fullverdig treningssenter i Aurskog, kun et mindre selvbetjent senter, og at fremtiden lå på Bjørkelangen. Det var dråpen som fikk begeret til å renne over for oss, sier Ulseth og Melby Hagen til Indre Akershus Blad.

LES OGSÅ: Trento åpner ny medlemsmagnet

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]