annonse

annonse

Satser på styrke-segmentet i Oslo

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I oktober åpner Omega Trening og Trivsel på Bryn i Oslo. Målgruppen er primært folk som ønsker å trene styrke og de som ønsker å lære styrketrening.

– Vi satser på å være et funksjonelt styrketreningssenter, der vi ønsker å gi medlemmene en god innføring i hvordan riktig styrketrening gir enormt gode resultater, fastslår daglig leder Ken Wessel.

Målgruppen er primært de som ønsker å trene styrke, og de som ønsker seg å lære styrketrening. Det er få treningssentre i nærområdet på Bryn, men Wessel ser at det vil komme flere.

Han påpeker at det nye senteret ikke konkurrerer så mye med tradisjonelle treningssentre, i og med det skal tilby et annet konsept enn «ordinær trim».

– Du kan komme som du er, men vi ønsker gjerne at du har lyst til å gå ut døren som en bedre versjon av deg selv, sier Wessel.

Bredt samarbeid

Som en del av tilbudet skal det nye senteret kjøre fellestreninger i baseløftene markløft, knebøy og benkpress.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi kommer også til å ha tilknyttet PT-er og ernæringsfysiolog for å stille med bred kompetanse. Vi samarbeider også med blant annet Muskelklinikken og Sportsklinikken for å sikre at våre medlemmer er i de best tenkelige hender, påpeker Wessel.

Han trekker spesielt frem utstyret som skal understøtte treningstilbudet:

– Vi tilbyr utstyr av den høyeste kvalitet, primært fra EliteFTS fra USA – som holder konkurransestandard. Vi har blant annet fem hele Squatracks, tre Prowlere, traktordekk og slegge, svær kunstgressbane, mange spesialstenger og kanskje Norges eneste Beltsquat-maskin. Med andre ord, alt man skal kunne trenge.

Sikter mot 500

Omega Trening og Trivsel skal også tilby gruppetimer for både privatpersoner og bedrifter.

– Vi åpner dette senteret for å kunne tilby alle som vil en mulighet til å være del av et positivt miljø. Vi tenker kvalitet fremfor kvantitet. Og dette er vår lidenskap, fastslår Wessel.

Han håper på ca. 500 medlemmer fordelt på senterets 620 kvm. i løpet av det første driftsåret. Ordinært medlemskap vil koste 550 med binding, 650 kroner uten binding. Student- og seniorprisen vil ligge på 450 kroner.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]