annonse

annonse

Satser på webinar for ansatte på treningssenter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Hvordan oppdage dopingbruk på treningssenteret ditt? Og hvem er dopingbrukeren i dag? Dette er noen av temaene som blir tatt opp på flere webinar i regi av Antidoping Norge utover våren og sommeren.

Personlige trenere har mye og tett kontakt med mange som trener. Da er det viktig å vite om tegn som kan tyde på at kunden vurderer eller bruker doping.

Det er vanskeligere for Antidoping Norge å reise rundt å holde fysiske foredrag om antidoping på treningssenter rundt om i landet for tiden. Derfor måtte de finne andre løsninger for å nå ut med viktig informasjon og kunnskap.

Denne våren tilbyr organisasjonen derfor flere forskjellige digitale foredrag som er gratis for alle ansatte som jobber på et senter som er med i Rent Senter-programmet.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Viktig å se rollen som forebyggere

– Det er ikke så rart at treningssentrene kvier seg for å skulle samle masse mennesker til et foredrag nå. Men det er viktig at antidopingarbeidet ikke blir satt på vent eller går i glemmeboken, og at de som jobber til daglig på et treningssenter ser sin rolle som forebyggere lokalt på senteret, sier prosjektkonsulent for Rent Senter-programmet, Kaja Haugen.

Webinarene er satt opp med temaer som Antidoping Norge mener er relevante for de som jobber på et treningssenter, og som gir de kunnskap som kan styrke det forebyggende arbeidet på senteret de jobber på.

Foredragene er åpne for alle – og ansatte på treningssenter som ikke er et Rent senter er velkomne til å delta til en pris på 250 kroner.

Det er allerede avholdt to webinar, og seks avholdes utover våren og sommeren.

Her finner du den fullstendige planen for webinarene.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]