annonse

annonse

Satser stort på nytt treningskonsept

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Som det første treningssenteret i Skandinavia kan Campus 1477 i Uppsala presentere et helt nytt treningskonsept for gruppetrening i mindre grupper – MX4.

MX4 er et treningskonsept for gruppetrening tilpasset mindre grupper, slik at treneren kan følge med på treningen til alle deltakerne, ifølge en pressemelding fra Casall PRO.

Programmeringen bygger på fire pilarer innen trening – kondisjon, eksplosivitet, styrke og utholdenhet. Treningen er basert på en struktur som består av 4-ukers intervaller med et stort fokus på individuell utvikling.

Hvert intervall starter med grunnleggende økter med fokus på riktig teknikk og deretter økes intensiteten gradvis.

Spent på utviklingen

Treningskonseptet MX4 er en mellomting av tradisjonell gruppetrening og personlig trening. Det gir den personlige treneren muligheten til å håndtere en større gruppe uten å miste individuelt fokus og gir gruppeinstruktøren muligheten til å jobbe med deltakerne på et mer individuelt nivå, ifølge meldingen.

– Vi er gleder oss over denne satsningen sammen med Casall PRO, slik at vi nå kan tilby et enda bredere treningsutvalg enn før. Det er spennende å være med på å lansere et nytt opplæringskonsept, som vi selv virkelig tror på og liker, sier senterleder Simon Andersson i Campus 1477.

– Det føles tidsriktig med mindre grupper, og det blir interessant å følge hvordan dette påvirker antall PT-timer ettersom våre PT-er nå får muligheten til å betjene litt større grupper, fortsetter han.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Oppstart i høst 

Utstyret til MX4 består av utstyr fra Matrix Fitness, som Connexus Functional Traning System og funksjonelle kondisjonsmaskiner som S-Drive, S-Force, Rower og Krankcycle.

– Vi er stolte over å kunne lansere MX4 for det skandinaviske markedet sammen med Campus 1477. Vi gleder oss til innvielsen nå i høst og å følge utviklingen hos dem, sier salgssjef Stuart Lascelles i Casall PRO.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]