annonse

annonse

Satser tøft i Moss

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter tre år i Moss dobler treningssenteret Mudo Gym & Kampsport arealet i de 700 kvadratmeter store lokalene i Amfi Moss.

– Vi har jobbet steinhardt i tre år for å klare dette. Vi har levd på knekkebrød, vann og lånte penger av venner og familie. Nå går det såpass bra at vi tør å satse enda mer, sier eierne Kristoffer Eeg og Jørgen Hunt, til Moss Avis.

Lørdag 19. august åpnes senterutvidelsen.

I de nåværende lokalene har de allerede investert 6,4 millioner kroner. Med utvidelsen har nye millioner kroner fått bein å gå på. Bare i nye maskiner er det lagt inn 2,5 millioner kroner, blant annet en trappemaskin, ifølge avisen.

– Vi ønsker å ligge i forkant på det nyeste og råeste utstyret som er å oppdrive. Trappetrening er blitt veldig stort i USA. Dette er et apparat vi har stor tro på, sier de to eierne.

Medlemmene på senteret vil også ha tilgang til en innendørs løpebane og en egen klatrevegg.

– Dette er helt unikt, og noe som vi er kjempestolte av å kunne tilby. Vi er det råeste treningssenteret i Moss, sier de to til Moss Avis.

Mudo Moss har 700 medlemmer. Overfor treningsindustrien.no fastslår Kristoffer Eeg at de har «utrolig god kapasitet med tanke på dagens medlemstetthet».

– Og etter utvidelsen vil det bare bli enda bedre. Vi skal være veldig fornøyde med 1 200 medlemmer totalt innen ett år fra nyåpningen, sier han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]