annonse

annonse

Satser videre med TQ Sport

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter å ha jobbet hos ulike leverandører av treningsutstyr i ti år, velger Are Slettahjell nå å satse videre selv.

– Fra 1. Februar skal jeg jobbe fulltid som daglig leder i mitt eget selskap, TQ Sport. Interessen og etterspørselen etter Teqball har blitt så stor, at jeg må legge ned enda mer arbeid i det. I tillegg har jeg store planer for veien videre.

I Desember 2020 skrev Treningsindustrien en artikkel om Are Slettahjell, som hadde fått agenturet på Teqball i Norge gjennom selskapet Teqball Norge AS. Fra da han i April 2021 startet å selge disse bordene og fram til i dag, har han levert ut Teqballbord for 3,2 millioner, og det som et hobbyprosjekt ved siden av fulltidsjobb.

– Med tanke på at vår første sommersesong ble amputert av nedstengning og avlyste arrangementer, synest jeg salget har vært bra. Særlig med tanke på hvor lite tid jeg har kunnet brukt på prosjektet. Det sier litt om potensialet, forteller han til Treningsindustrien.

Subsoccer, basketball hoops og bordtennisbord

TQ Sport tar med seg Teqball videre både i navnet, logoen og ikke minst som produkt, men nå satser han enda bredere med flere spennende brands, og lanserer nettstedet tqsport.no

– Vi kan annonsere at vi har blitt Norsk leverandør av det Finske produktet Subsoccer, basketball hoops fra de anerkjente merkene Goalrilla og Goaliath fra USA og de populære bordtennisbordene fra det Franske merket Cornilleau, med modeller for alle brukergrupper.

– Det som gjenspeiler seg i alle våre produkter er kvaliteten. Vi skal levere spennende produkter og merkevarer som tåler hard bruk over tid, forteller han.

Økt interesse

Slettahjell forteller at kundegruppen er bred. Han har levert bord til idrettslag, parker, skoler, borettslag, lekeplasser, bedrifter og treningssentre. Han syns det er veldig gøy at flere treningssentre har investert i Teqball.

– Noen har det som en gøy aktivitet på senteret, noen i forbindelse med cageball og padel og noen har det til og med som en egen gruppetime!

Interessen økte kraftig etter at Teqball i sommer var hovedattraksjonen både på Norway Cup og Scandia cup. Til og med Erna Solberg har fått prøvd seg i Teqball.

Enorme planer for selskapet

Slettahjell får en travel start i 2023 med mye leveringer av bord, fullspekket program med arrangementer og ikke minst enorme planer for selskapet. Han er langt i fra ferdig med treningssenterbransjen.

– Mange treningssentre tenker kun styrke- og kondisjonstrening. Hvor er leken, aktivitetene og sporten? Hvor kan man samle vennegjengen for å spille litt basket, badminton eller basse? Treningsbransjen har et felles mål om å få flere inaktive i aktivitet. Da må vi få ned terskelen og få opp aktivitetsgleden. Jeg tror fremtidens treningssenter vil ligne mer en aktivitetsarena med mange ulike aktiviteter for både barn, voksne og eldre, avslutter han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]