annonse

annonse

Selger CrediCare til Melin-gruppen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Melin-gruppen overtar 100 prosent av aksjene i CrediCare. – Vi får frigjort mer ressurser og det blir enda større innsats mot treningssenterbransjen, sier Hugo Mølmesdal.

Både CrediCare AS og Melin Medical AS har utviklet fremtidsrettet teknologi for å effektivisere pasientreisen og betaling i helsesektoren. Når vi nå slår oss sammen styrker vi denne satsingen og fokuserer ressursene mot enda bedre løsninger i en stadig sterkere internasjonal konkurranse, opplyser selskapene i en pressemelding.

Siden etableringen av CrediCare AS i 1987 har selskapet vært eid av Bernt Bertelsen og Hugo Mølmesdal.

– Mye har skjedd i løpet av 30 år og CrediCare AS er nå i en posisjon hvor vi søker finansielle muskler og større ressurser for å fortsette utviklingen av fremtidsrettede betalingsløsninger. Derfor ønsker vi å meddele at Melin-gruppen har inngått avtale om å overta 100 prosent av aksjene i CrediCare AS. Avtalen forutsetter godkjenning av Finanstilsynet, som er forventet medio mars, opplyser Mølmesdal.

Frigjør ressurser

Selv om vi har mye felles, så ligger det en stor fordel i bredden og de komplementære ferdighetene våre. Melin har hatt fått en fantastisk posisjon i legemarkedet, mens CrediCare har en unik posisjon med betalingsløsninger for treningssenter, heter det i meldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Gjennom denne avtalen får vi i CrediCare frigjort ressurser til å fokusere på teknologi og produktutvikling til beste for treningssenterbransjen. Vi har flere spennende løsninger på tegnebrettet som vi nå får realisert. Målet er å frigjøre ressurser og tid hos treningssentrene slik at man får mer tid til medlemmene og en styrket lønnsomhet.

Han legger til at de også klare ambisjoner om å bli en ledende nordisk leverandør av betalingsløsninger. Konsernet har allerede kontorer i Sverige og Danmark.

Fornøyde parter

Melin-gruppen er også fornøyd med sin investering:

– Utmerkede teknologiløsninger og 30 års bransjeerfaring er kjernen i CrediCare sine produkt- og tjenestetilbud. CrediCare har en særlig sterk posisjon innen treningsbransjen og er en viktig leverandør for norske treningssentre. Sammen ser vi frem til å videreutvikle oss som Nordens ledende leverandør innen betalingsløsninger, sier CEO Ingvill Hestenes i Melin Medical.

Hugo Mølmesdal satt på ca. 35 prosent av aksjene i CrediCare.

– Blir du en rik mann nå?

– Akkurat den delen av salget ønsker jeg ikke å si så mye om. Men det har vært en avkastning, klart det, sier Mølmesdal til Treningsindustrien.no

– Med denne transaksjonen blir vi større og kraftigere. Det kommer en masse nytt på betalingssiden fremover, og vi vil tilgjengeliggjøre dette for kundene våre. Hele konsernet har stor fokus på å møte konkurransen, fastslår Mølmesdal.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]