annonse

annonse

Sense AS overtar innmaten i Actic Kongsberg

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Actic Norge legger ned senteret i Kongsberg, og har solgt innholdet i selskapet til Sense AS. Salget trådte i kraft allerede 2. mai 2022. På kort tid har Actic Norge fjernet fire sentre fra kjeden.

Actic Kongsberg ble etablert i 2013 og har tilbudt kundene sine treningssenter og bad. Det har vært et intimt og personlig treningssenter der kundene kjenner hverandre.

Selve treningssenteret fremstår i dag som litt trangt og utdatert, og når ikke opp i konkurransen med andre lokale aktører i området. Vi ser derfor ikke dette som en fremtidig satsning for oss, opplyser Actic i en pressemelding.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Like verdier

Actic Norge As har derfor solgt innholdet i selskapet til Sense AS.

For våre medlemmer innebærer dette at medlemskapet overføres til Sense og de får tilgang til to topp moderne treningssenter med et meget bredt treningstilbud i umiddelbar nærhet, samtidig som de beholder sin tilgang til bad i Kongsberghallen, opplyses det i meldingen.

«Vi opplever at Sense og Actic står for mange av de samme verdiene og føler oss trygge på at våre medlemmer er i de beste hender når de fortsetter sin treningsreise hos Sense. Medlemmene vil også få tryggheten med ansatte de kjenner fra Actic som følger med over til Sense», heter det videre.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

– Ikke fremtidig satsingsområde

– Actics portefølje er under utvikling og vi ser ikke vår lokasjon på Kongsberg som et fremtidig satsningsområde for oss. Vi vil rette en stor takk til våre ansatte for den fantastiske jobben som er lagt ned, sier Country Manager Leif Nilsen i Actic.

– Vi ønsker også å takke medlemmer på Actic Kongsberg for denne tiden og ønsker dem fortsatt fin trening hos Sense Trening og Helse, skriver Leif, avslutter han.

Dette er det fjerde senteret Leif Nilsen avhender siden han begynte som sjef i Actic Norge. Fra før er senteret i Tromsø, et av sentrene i Alta og senteret i Skien ute av Actic-familien.

LES OGSÅ: Nå blir Actic Tromsø en del av Feel24

LES OGSÅ: Actic selger senteret i Skien til SKY Fitness

LES OGSÅ: Feel24 kjøper Actic på Kronstad

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]