annonse

annonse

Senterbevegelser i august 2020

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I august ble det registrert fire nye selskaper under næringskoden treningssenter. Det ble ikke registrert noen konkurser. Innen undervisning innen idrett og rekreasjon ble det registrert to nye, relevante selskaper.

Her er nyregistreringene i august:

Toppform Gym AS, Jessheim (kapital 30 000). Formål: Drive treningssenter, gym, treningsstudio. Daglig leder er Monica Maria Foss.

Løft Gym AS, Vanse (kapital 30 000). Formål: Driftsselskap treningssenter. Daglig leder er Jonas Berntsen.

Eir Trening AS, Fredrikstad (kapital 30 000). Formål: Oppstart, utvikling og drift av treningssenter, helsestudioer eller andre tilliggende virksomhetsområder og annet som naturlig faller sammen med dette. Daglig leder er Roger Vinje. Treningsindustrien.no har tidligere omtalt oppstarten i saken «Åpner nytt senter i Fredrikstad».

Eir Pt- og Treningsstudio omtaler seg selv som «Treningssenteret for deg som ønsker det lille ekstra! Vi ønsker å sette gullstandarden i treningsbransjen. Her får du full oppfølging både på trening og kostveiledning. Vi har begrensede antall medlemskap i tillegg til et fåtall VIP abonnement».

Eierne opplyser at senteret muligens kan sammenliknes litt med Studio Jobbsprek, men er likevel annerledes da man skal ha naprapat/massasje og yoga/tai chi samt CrossFit/HIIT timer på 30 min tidlig om morgenen. Senteret skal ikke ha spinning/aerobic/step etc.

Ottestad Treningssenter, Ottestad (Stange) (kapital 225 000). Formål: Å drive treningssenter, treningsveiledning samt hva som herved står i forbindelse. Daglig leder er Lena Fredriksberg.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Lav aktivitet

Her er de relevante nyregistreringene innen undervisning innen idrett og rekreasjon i august:

Yoga med Renate AS, Flekkerøy (kapital 30 000). Formål: Kursvirksomhet og yoga. Daglig leder er Renate Eriksen.

Mysen Tennisakademi AS, Son (kapital 30 000). Formål: Drive med tennisundervisning og salg av sportsutstyr samt kursholder og annet som har med coaching å gjøre. Daglig leder er Andreas Hammer Haugteien.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Vi skriver om mange åpninger og etableringer, men får ikke med oss alle. Tips oss gjerne om bevegelser og endringer. Send en epost til: morten@treningsindustrien.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]