annonse

annonse

Senterbevegelser i februar

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det ble registrert flere nye treningssenter i februar, samt noen «slengere» fra januar. Og en del andre relevante registreringer. Det var ingen registrerte konkurser sist måned.

Her er oversikten over nyregistreringer av selskaper med næringskoden treningssenter:

Body Performance Norge, Lillesand (kapital 55 000 kroner). Fra kunngjøringen heter det at bedriften skal drive med «Drift av treningssenter, handel med kosttilskudd og klær, utleie av personell og alt hva det forannevnte medfører».

Frisk Nord AS, Sortland (kapital 400 000 kroner). Treningssenteret åpnet dørene 1. mars. Les saken: Frisk åpning i Nord

Spinnvill Notodden (kapital 50 000 kroner). Treningssenter under oppbygging ifølge selskapets Facebook-side, som også opplyser at det blir åpning i mars.

Top Notch Fitness, Kongsberg (kapital 30 000 kroner). Treningssenter med planlagt åpning 1. august ifølge selskapets Facebook-side.

Noen fra januar

Kodeløse selskaper fra januar har også falt på plass siden forrige sak «Senterbevegelser i januar»:

Fitnesspoint Askim (kapital 200 000), Mudo Gym og Kampsport Vikersund – les sak om senteret her.

Skyfitness Fauske – nok et selskap fra Mats Ola Martinsen. Les mer om hans virksomhet i saken Storeslem i Tromsø.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Krypiske Sft-4 AS ble registrert 21. januar. Selskapet er registrert som treningssenter, og styrets leder er Geir Kenneth Wiig. Han står også bak Sft-1 og Sft-3, mens Sft-2 har Thor Ivar Hornnes som kontaktperson. SFT passer godt med Shapes Fitness Trimeriet.

Les mer om planene til Trimeriet og Shapes her  

Flere andre aktører

Under næringskoden undervisning innen idrett og rekreasjon ble det registrert hele 99 selskaper. Mange enkeltmannsfirma, men også noen aksjeselskap/selskaper med delt ansvar.

Barneyoga og Mediyoga Tromsø AS; Brains and Brawns AS, Oslo; Crossfit Thime DA, Bryne; Opp-Yoga AS, Driva; Yoga KI AS, Oslo og Youcanshape AS, Skien.

Rogis AS i Stavanger ble registrert under næringskoden «Drift av idrettsanlegg», men formålet fastslår drift av treningssenter.

Puls Bøleråsen ble også registrert i februar, uten bransjekode, og åpnet dørene 21. februar. Driftes og henger sammen med Puls Langhus. På Bøleråsen er det makstak på 200 medlemmer, kun studiotrening og 25 års aldersgrense, kan vi lese på Puls Langhus’ Facebook-side.

Åpninger i februar

Blant andre åpninger i februar har vi omtalt Studio Telesprek. Les også bransjeprofilen om gründeren Sølve Sundrehagen.

På Lena ble Styrkehuset Lena åpnet midt i forrige måned.

Lenge har Toten treningssenter (som du kan lese mer om her) vært det eneste tilbudet på Lena og Petter Ødegård forteller til Oppland Arbeiderblad at han har god tro på at det er marked for et tilbud til.

– Responsen har i hvert fall vært veldig bra. Så langt har vi allerede fått 40 medlemmer, i løpet av fire dager, sa Ødegård da avisen var på besøk.

Lokalene til «Styrkehuset Lena» er på rundt 380 kvadratmeter, og er døgnåpent.

Vi skriver om mange åpninger og etableringer, men det er ikke garantert at vi får med oss alle. Tips oss gjerne om bevegelser og endringer!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]