annonse

annonse

Senterbevegelser i juli 2021

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I juli ble det registrert to nye selskaper under næringskoden treningssenter, og en konkurs. Innen undervisning innen idrett og rekreasjon ble det registrert tre relevante selskaper.

Her er nyregistreringene i juli:

Easyfit Valentinlyst AS, Trondheim (kapital 30 000). Formål: Å drive treningssenter, treningsveiledning og alt som står i forbindelse med dette, forvaltning av fast eiendom, løsøre og verdipapirer, samt ved aksjer og parter å delta i andre selskaper og virksomheter. Daglig leder er Håkon Stubø.

Studio Wellness AS, Stavanger (kapital 30 000). Formål: Drive trenings- og velværestudio, livsstilsprogrammer, utleie og det som naturlig står i forbindelse med dette, herunder deltakelse i andre selskaper og prosjekter. Daglig leder er Hanne Solveig Torp Austvoll.

Tiko Performance AS, Stokke ble meldt konkurs etter begjæring om tvangsoppløsning. Selskapet ble etablert i juni 2015. I 2018 (siste tilgjengelige regnskap) omsatte selskapet for ca. 800 000 og hadde positivt driftsresultat.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Rolig måned

Innen «undervisning innen idrett og rekreasjon», ble det registret tre relevante selskaper i juli:

Treningsverket AS, Hvalstad (kapital 300 000). Formål: Drive med generell trening, undervisning i kampsport/selvforsvar, undervisning i ernæring og personlig/gruppetrening/veiledning og arrangementer. Utleie av lokaler til annen type trening, behandling og arrangementer. Samt utleie av maskiner/utstyr i forbindelse med trening og arrangementer. Daglig leder er Christian Santis Galvez.

Momentum Trening AS, Oslo (kapital 30 000). Formål: Tilby produkter og tjenester innenfor helse og trening, samt lignende virksomhet og alt som er forbundet med dette, inklusive å eie aksjer i andre selskaper som driver tilsvarende virksomhet. Daglig leder er Jon Ivar Smiseth.

AD Fitness and Sports Management AS (kapital 30 000). Formål: Personlig treningstjenester samt hva som står naturlig i forbindelse med slike tjenester, herunder å delta i andre selskap med lignende virksomhet. Daglig leder er Davide Alessi.

Nyregistreringstakten i juli var på nivå med året før – da ble det også registrert to nye selskaper under næringskoden treningssenter.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

LES OGSÅ: Senterbevegelser i juli 2020

Vi skriver om mange åpninger og etableringer, men får ikke med oss alle. Tips oss gjerne om bevegelser og endringer. Send en epost til: morten@treningsindustrien.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]