annonse

annonse

Senterbevegelser i juni

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Rolige forhold i senter-Norge sist måned. Et fåtall nyetableringer og kun en konkurs.

Det ble etablert tre nye treningssentre i juni. Actic Norge etablerte en underavdeling i Moss. I tillegg ble IForm Sandnessjøen og NR1 Fitness Nordnes registrert sist måned.

Actic Moss åpner i Lilleeng Helsepark i oktober. Det blir et treningssenter med svømmebasseng, gruppetrening i sal og i vann, personlig trening m.m., og man er nå på jakt etter daglig leder.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Fra stillingsannonsen opplyses det at Actic gjerne ser at rette vedkommende har erfaring som leder og noe datakunnskap – samt erfaring fra svømming eller annet bruk av basseng, vil være en fordel.

«Du vil være en del av oppstarten av et nytt og flott senter, drive pre-salg, sette sammen et team og deretter drive et av Norges flotteste treningssenter».

Mudo Gym fortsetter sin aggressive etableringsstrategi. I tillegg til Skien og Sandefjord som ble utlyst i mai, er selskapet på søken etter franchisetakere i Drøbak, Moelv og på Sem.

Vi har tidligere omtalt Easyfit som etablerer seg i Larvik og Molde.

Det ble registrert kun en konkurs under næringskoden «treningssentre»: EasyLife Kongsberg. Den 20. juni ble det meldt følgende på deres Facebook-side: «Det er i dag åpnet konkurs i Easylife Kongsberg AS. Senteret er derfor stengt. Alle henvendelser rettes til bostyrer».

Ifølge Proff.no har EasyLife Kongsberg hatt negativt driftsresultat helt siden oppstarten. I 2010 omsatte senteret for ca. 4,8 millioner kroner, mens 2015 bød på 2,2 millioner i omsetning.

Vi gjør oppmerksom på at tallene, der ikke annet er nevnt, er basert på NACE-kode treningssentre. Om et treningssenter registrerer seg som noe annet eller inngår i tidligere registrert selskap, fanges det ikke opp av statistikken.

 

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]