annonse

annonse

Senterbevegelser i mars

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det ble registrert hele ti nye treningssenter i mars, samt noen andre relevante registreringer. Det var ingen registrerte treningssenterkonkurser i mars.

Her er oversikten over nyregistreringer av selskaper med næringskoden treningssenter:

Aura Trening og Helse AS (kapital 100 000 kroner). Nytt treningssenter i Aurskog, tidligere omtalt i denne saken: Satser på nytt – uten Trento

Maxi Treningssenter AS (kapital 100 000 kroner). I Sandnes. Formål: Investering i velvære- og helserelatert virksomhet, herunder å delta i andre selskap med lignende virksomhet.

Frisk og Sprek AS (kapital 30 000 kroner). I Oslo. Formål: Rådgivning og oppfølging på trening og rehabilitering på treningssenter og over nett. Behandling og rehabilitering av muskel- og skjelettplager på klinikk.

GoActive Tønsberg AS (kapital 30 000 kroner). Formål: Treningssentre og sportsaktiviteter, helsetjenester, og andre tjenester relatert til bransjen.

Sisu Gym Vadsø AS (kapital 198 000 kroner). Formål: Treningssenter. Drifte treningssenter samt virksomhet som faller inn naturlig under dette.

Sving Inn Gran AS (kapital 30 000 kroner). På Jaren. Formål: Drift av trenings-studio. Kjøp og salg av tilhørende produkter.

A.C.E. Racket og Treningssenter AS (kapital 30 000 kroner). I Askim. Tidligere omtalte planer fra Roddy McLeod og Thorbjørn Berger i denne saken: Planlegger stort i Askim

Engelsviken Treningssenter (kapital 30 000 kroner) I Fredrikstad. Formål: Drift av treningssenter og alt som hører naturlig til dette.

SKY Fitness Drammen (kapital 30 000 kroner). Nok et SKY-senter. Daglig leder er Fadil Dujaka.

SKY Fitness Tjølling (kapital 30 000 kroner). I Tjølling i Vestfold. Planene tidligere omtalt i denne saken: SKY Fitness-familien vokser

Dessuten åpnet SKY Fitness Randaberg dørene den 11. mars. Det samme gjorde ReShape Performance-senter i Sandnes.

Flere andre aktører

Det er også verdt å nevne at Bruket 35 AS, Gressvik, Fredrikstad har fusjonert med Onsøy Squash & Treningssenter.

Under næringskoden undervisning innen idrett og rekreasjon ble det registrert hele 98 selskaper. Mange enkeltmannsfirma, men også noen aksjeselskap/selskaper med delt ansvar el. lign.

Crosstraining Drøbak SA: Tilby medlemmene et variert og inkluderende treningstilbud.

Lofoten PT AS: Salg av tjenester og produkter relatert til trim og helse, herunder som instruktører og som personlig trener, samt annet som naturlig følger herunder.

Medisinsk Yoga Sola DA: Utøve medisinsk yoga, kurs, gruppetrening og det som medfølger denne virksomheten.

Merbevegelse AS, Trondheim: Kjøp og salg av produkter og tjenester for en aktiv hverdag med mer bevegelse og annet som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet.

Tobias & Chris AS: Trenings og kostholdsveiledning og annen veiledningsvirksomhet, omsetning av trenings-relaterte produkter og tjenester, deltakelse i og drift av treningsstudio, samt det som står i sammenheng med dette.

Vilje PT AS, Ålesund: Personlig trening og kostholdsveiledning, coaching og veiledning.

Bodywork Store AS, Sola, gikk konkurs. Virksomhet innen «Undervise og holde kurs innen trening, yoga, pilates, dans og bevegelse som naturlig står i forbindelse med dette».

PT Klinikken Folkehelsa AS gikk konkurs – Nedenes. Virksomhet innen «Utøvelse av personlig trener tjenester, treningssenter, samt salg av helserelaterte produkter».

Vi skriver om mange åpninger og etableringer, men det er ikke garantert at vi får med oss alle. Tips oss gjerne om bevegelser og endringer!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]