annonse

annonse

Senterbevegelser i november

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det ble registrert seks nye selskaper med næringskoden treningssenter i november. Flere senteråpninger og en konkurs i nord.

I november ble det registrert seks selskaper under NACE-koden treningssenter.

Saga FT ble registrert 16. november og åpnet dørene den 1. desember. Les saken om fysio-gründerne bak satsingen som satser på funksjonell trening både for medlemmer og pasienter.

Feelgood Nesbru ble registrert i november, og åpnet dørene 19. november. Feelgood er et lavterskelsenter med motoriserte treningsapparater.

SKY Fitness Bodø ble registrert – som en følge av en fisjon fra SKY Fitness AS. Med andre ord ikke noe nytt senter, selv om det har vært under oppgradering i høst.

De andre registreringene var The Obsession i Oslo, JO-HA Invest, Våle (eneste med kapital over minstekravet) og enkeltmannsforetaket Skaret Helsestudio, Namsos

Kun en konkurs

Under næringskoden undervisning innen idrett og rekreasjon ble det registrert 38 selskaper i november.  Som vanlig mange enkeltmannsforetak, men blant aksjeselskapene finner vi Crossfit Lillestrøm, PT Klinikken Folkehelsa, Nedenes, Studio Home AS, Stavanger og Treningsdagen AS, Oslo.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Crossfit Lillestrøm ble registrert den 10. november (stiftet i oktober) og åpnet dørene den 7. november. Bak satsingen står Marius Bjerke som har vært norgesmester i dansing (hip hop), og konkurrert på toppnivå i Norge innenfor Strongman.

På konkurssiden finner vi Inox Helse i Bodø som måtte kaste inn håndkledet. Vi har tidligere omtalt konkursen. LES: Kroken på døra for Inox

Ny storstue i Ås

Det var flere andre åpninger i november. Sport 4 You åpnet sitt sjuende senter 18. november, på Tjelta i Stangeland Arena.

Mudo Skien åpnet dørene til sitt nye senter den 5. november, mens Rapida Sportsklubb – som fokuserer på squash og cageball – åpnet i Bodø den 1. november.

Ås studentenes nye storstue, Eika Sportssenter, åpnet de nye fasilitetene den 11. november, mens Selje Treningssenter låste opp døra for første gang den 19. november.

Mini-studioet KJERNE åpnet den 17. november. Det er et yoga- og treningsstudio med fokus på mindre grupper og personlig oppfølging. Senteret er drevet av Bertine Zetlitz og Ingvild Stensland.

Vi skriver om mange åpninger og etableringer, men det er ikke garantert at vi får med oss alle. Tips oss gjerne om bevegelser og endringer!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]