annonse

annonse

Senterbevegelser i oktober

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det ble registrert seks nye selskaper innen treningssenterbransjen i oktober. Enda flere åpnet dørene for første gang.

 Her er oversikten over nyregistrerte treningssentre i oktober:

Sprek365 Nordvest AS, Giske(kapital 30 000). Formål: Drift av treningssenter og andre aktiviteter i tilknytning til dette, samt investering i andre selskaper og lignende formål. Daglig leder er franchiseeier Hans Arne Bjørdal-Hjeldnes.

Feelgood Sandnes AS, Sandnes (kapital 30 000). Formål: Treningssenter og annet som naturlig faller sammen med dette. Daglig leder er Ingunn Vika.

FitforLife AS, Mandal (kapital 30 000). Formål: Drift av treningssenter og annet som naturlig faller sammen med dette. Daglig leder er Sissel Kvinlaug Padøy. Dette er Sprek365 i Mandal.

Spirit Trening AS, Molde (kapital 30 000). Formål: Drift av treningssenter og annen naturlig tilhørende virksomhet. Daglig leder er Veronica Liabø Johansen.

Easyfit Hillevåg AS, Stavanger (Kapital 30 000). Formål: Drive treningssenter og alt som står i forbindelse med dette. Daglig leder er Silje Rydh-Rødal. Når senteret åpner i desember blir det nummer elleve i Easyfit-kjeden.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

DailyLiving AS, Hamar (kapital 250 000). Formål: Treningssenter med personlig trener og annet som naturlig faller sammen med dette. Daglig leder er Monica Thoresen.

En liten fusjon

I tillegg kan det nevnes at Toten Treningssenter Gjøvik har fusjonert med Toten Treningssenter Valdres AS. Førstnevnte er overtagende selskap.

Firmaet Straboo AS i Kristiansand ble foretaksregistrert i midten av oktober. Selskapets formål er utvikling og drift av applikasjoner innenfor treningsbransjen og hva som naturlig hører inn under denne.

Mange åpninger

Det ble åpnet åtte nye treningssentre i oktober. Kraft Sportssenter åpner onsdag 11. oktober i Tromsø.

Espen Nordhagen lørdag åpnet sitt nye treningssenter på Låven på Sjusjøen den 7. oktober. Vi har tidligere omtalt senteret i saken: Åpner treningssenter på Sjusjøen.

Den 13. oktober åpnet SPREK 365 Måløy. En annen Sprek365-avdeling, Sprek365 Mandal, åpnet 20. oktober. Vi har omtalt planene i saken: Satser på drømmen i Mandal.

Fitnessmafia åpnet dørene på Ensjø den 13. oktober. Vi har tidligere omtalt planene til driverparet bak det nye senteret. LES: Fitnessmafia inntar Ensjø.

SKY Fitness Halden åpnet lørdag 14. oktober. Etableringen ble omtalt i denne saken: Svett konkurranse i Halden.

EVO Bjergsted i Stavanger åpnet 27. oktober. Det var første EVO-åpning på to år. Les og se bilder i saken: Første nye EVO på to år.

Robust Trening i Larvik åpnet lørdag 28. oktober. Vi har skrevet om planene til Kjetil Ørbeck i denne saken: Robust er Vestfolds første «Eleiko-senter».

Vi skriver om mange åpninger og etableringer, men det er ikke garantert at vi får med oss alle. Tips oss gjerne om bevegelser og endringer!

Send en epost til: morten@treningsindustrien.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]