annonse

annonse

Senterbevegelser i oktober

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det ble registrert en konkurs og fire nyregistrerte sentre i oktober. Det var flere senteråpninger, og av åpnerne har allerede bestemt neste senter.

I oktober ble det registrert fire selskaper under NACE—koden Treningssentre:

Crossfit 3300 i Hokksund (kapital 100 000). Senteret åpnet 22. oktober. Det er 19 år gamle Camilla Kvarsnes Kristiansen som har åpnet Hokksunds første Crossfit Box, ifølge Drammens Tidende.

Energy Fitness Club Vear i Vear (Tønsberg) – med planlagt åpning i januar 2017. De opplyser at de vil tilby trening i sal, spinning, squash pluss et stort utvalg i treningsapparater og frivekter. I tillegg skal senteret ha badstue, samt Easy Life med egne instruktører. Det er eierne av Energy Fitness Club Vallø (Tønsberg) som åpner sitt andre senter i de gamle lokalene til Puls på Vear.

Svelvik Treningssenter, Svelvik (kapital 150 000). Planen er å åpne 1. januar. Senteret blir et fullskalasenter på 1 000 kvadratmeter med saltimer, egen dameavdeling, spinning, PT, Crossfit, boksing, saltimer og eget barnerom – ifølge senterets Facebook-sider.

I tillegg ble enkeltmannsforetaket Gnist Trening (Yvonne Mari Mæland Solemsli) registrert under treningssentre i oktober.

Flest enkeltmannsforetak

Under næringskoden Undervisning innen idrett og rekreasjon ble det registrert 91 selskaper i oktober. Mange enkeltmannsforetak, men åtte aksjeselskap: 4 Smil (Høvik), Berg Ventures (Grimstad), Fitnok (Oslo), Hot Yoga (Stavanger), Mindstrech (Oslo), Pole Fit (Øyer), RS Fitness (Kleppestø) og Selvforsvarsakademiet Groruddalen (Oslo).

Alle med minstekrav til kapital, unntatt RS Fitnes (kapital 50 000) og Selvforsvarsakademiet (kapital 210 000).

Easyfit kommer til Kristiansund

Det ble registrert en konkurs: Mål O Mening, Tønsberg. Konkursboet ble registrert 24. oktober. Senteret har ifølge Proff.no, hatt en omsetning på ca. 2,3 millioner kroner per år, og positivt driftsresultat siste tre år. Selskapet var registrert med 24 ansatte.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Det var flere senteråpninger i oktober: Mudo Åsane åpnet 29. oktober. Vi har skrevet om Actic Moss som åpnet 29. oktober. Samme med Gym 9000 som åpnet i Tromsø. Vi har også omtalt Trimhuset Holmestrand som åpnet 3. oktober, og brødrekvartetten bak Lia Trening, som åpnet 3. oktober.

Lavpriskjeden Easyfit åpnet lavprissenter i Molde 15. oktober.

– Med denne siste etableringen har vi treningssentre fra Mo i Rana i nord til Molde i vest. Vi er veldig godt fornøyd med utviklingen til alle våre senter, og Easyfit har fått en fantastisk mottakelse i Molde. Vi ligger langt foran vårt relativt hårete medlemsbudsjett etter to uker – men det er fortsatt plass til flere treningsglade moldensere, sier Easyfit-gründer Karl Martin Viken.

Han legger til at konseptet med «trening til kun 198 kroner» treffer godt.

– Allerede i januar åpner Easyfit i Kristiansund. Vi har planer om å gi flere byer langs kysten i vest bra og billig trening i årene som kommer, uten at vi på nåværende tidspunkt ønsker å si noe om hvor vi etablerer oss først, forteller han.

Vi skriver om mange åpninger og etableringer, men det er ikke garantert at vi får med oss alle. Tips oss gjerne om bevegelser og endringer!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]