annonse

annonse

Senterbevegelser i september

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

September var en aktiv måned på åpningsfronten, mens antall nyregistreringer var på det jevne. Gledelig nok var det ingen reelle konkurser blant treningssentrene.

Det ble registrert fem aksjeselskap med næringskode treningssenter i september, mens det innen næringskoden undervisning innen idrett og rekreasjon, ble registrert tre aksjeselskap – og som vanlig en rekke enkeltmannsforetak, ofte PT-er.

I treningssenterfolden ble følgende selskap registrert: Askim Muay Thai AS, Crossfit Kongsvinger AS (kapital 165 000), Selje Treningssenter, Trimhuset Holmestrand og Ås Treningssenter Express.

CrossFit Kongsvinger ble opprettet i september 2016 og overtok driften av det som før var CrossFit Midgard. Da eier av CrossFit Midgard valgte å avslutte driften av boksen gikk noen av Midgards CrossFit-trenere sammen for å fortsette driften under det nye navnet, CrossFit Kongsvinger, ifølge nettsidene til selskapet.

Litt etter plan

Selje treningssenter melder på Facebook at de skal holde til i gamle banken. De ligger litt etter skjema: «Planen om oppstart i september gikk dessverre ikkje. Har no begynt med oppussing. Første del er å få rive gamle veggar. Håpar no på oppstart i oktober, men det er oppussinga og levering av utstyr som bestemmer når alt er klart», heter det på sidene til senteret.

Ås Treningssenter Express ble registrert som eget selskap. Vi har tidligere skrevet om visjonene og planene til Roddy McLeod: Go Big or Go Home!

Trimhuset Holmestrand åpnet denne uken i samme lokaler som Puls Holmestrand forlot for noen måneder siden: Trimhuset åpner i Holmestrand.

Mange nyåpninger

På åpningssiden kan vi nevne Lia Trening på Holmlia, Oslo som åpnet 3. oktober – litt forsinket i forhold til planen som var september. Espern Express åpnet på Hamar. Treningsindustrien skrev om den lokale konkurransen: Espern åpner Express i Hamar.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

I tillegg har Treningssenteret Club Alex – avdeling til treningssenteret Moldehallen – åpnet dørene, og Sprek Verdal åpnet egen avdeling, Sprek Moan, i Levanger 1. oktober. Mudo Tynset åpnet dørene i september, det samme gjorde CARE Verdal – og vi skrev saken om Boje Hoseths tanker og visjoner: «Treningssenter-magi» i Nord-Trøndelag.

På konkurssiden ble det i september registrert konkurs i Sunnfjord Gym. Men det er som en parentes å regne, i og med Sunnfjord Gym slo seg sammen med Spenst Førde i fjor sommer. Les saken om salgsstrategien til Spenst Førde: Dedikert salgssjef gir resultater.

Flere yoga-aktører

Innenfor næringskoden undervisning innen idrett og rekreasjon finner vi følgende nyregistrerte aksjeselskap i september: Mandala Yoga (Oslo), Studio 108 (Ridabu, Hamar) og Trainit (Frogner, Akershus).

Studio 108 melder på Facebook: «Vi pusser opp gamle Hjellum stasjon og ønsker å skape en intim atmosfære der du kan finne ro og styrke gjennom Ashtanga yoga. Vi håper å se deg på åpen dag i begynnelsen av november».

Videre utover høsten er det meldt flere nyåpninger. Vi skriver om flere, men det er ikke garantert at vi får med oss alle. Tips oss gjerne om bevegelser og endringer!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]