annonse

annonse

Senterbevegelser i januar 2018

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det ble registrert ni nye selskaper innen treningssenterbransjen i januar. Og det var flere som åpnet dørene for første gang.

Her er oversikten over nyregistrerte treningssentre i januar 2018:

Velotel Trening AS, Tønsberg (kapital 200 000). Formål: Drift av treningssenter, kjøp og salg, investering i og drift av fast eiendom, investering i aksjer og andre selskaper og hva som herved står i forbindelse. Daglig leder er Christian Lie.

Feelgood Hokksund, Øvre Eiker (kapital 60 000). Formål: Drift av treningssenter og alt som står i forbindelse med dette, herunder deltagelse i andre selskaper ved aksjetegning eller på annen måte.  Daglig leder er Helen Nymoen Brennhaugen.

Atletico Neshallen AS, Årnes (kapital 40 000). Formål: Treningssenter og annet som naturlig faller sammen med dette. Daglig leder er Henrik Alexander Bjerke.

Fitnesspoint SK AS, Oslo (kapital 100 000). Formål: Drift av treningssenter og alt som direkte eller indirekte kan settes i sammenheng med dette. Daglig leder er Shezad Ahmed Khan.

Feelgood Åmot AS, Åmot (kapital 30 000). Formål: Treningssenter og kjøp og salg av andre produkter/tjenester som naturlig hører til dette. Daglig leder er Øyvind Olaussen.

GYM2000 Treningssenter AS, Åmot (kapital 100 000). Formål: Drive treningssenter og annet som står i forbindelse med dette, herunder å delta i andre selskaper. Daglig leder er Ole Christian W. Kopland.

Oasis Gym og Kampsport AS, Oslo (kapital 30 000). Formål: Å drive treningssenter med kampsport, samt andre aktiviteter som er naturlig tilknyttet kampsport og helseøvelser. Daglig leder er Nicolas Ferdinand Cronard.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Feelgood Vollebekk AS, Oslo (kapital 30 000). Formål: Drive treningssenter og det som står i forbindelse med dette, herunder deltakelse i annen virksomhet med same eller lignende formål. Daglig leder er Vigdis Anette Hoxmark.

Legacy Gym Trondheim AS, Hommelvik (kapital 30 000). Formål: Å drive treningssenter, samt salg av varer og tjenester innenfor treningsindustrien og alt som naturlig forbindes innen denne bransjen. Daglig leder er Marthe Sandvik Alvestad.

Gründere skal investere

Vi kan ta med at selskapet Hitio International AS ble foretaksregistrert 4. januar, med en kapital på 500 000 kroner. Formål: Omfatte investeringer primært i treningsbransjen og sportsbransjen.

Bak selskapet står Mudo-gründerne Fredrik Bjertnæs og Per Christian Pedersen.  Vi har tidligere skrevet om planene om å ta Mudo-konseptet ut i Europa.

Åpninger i januar

Forus Sportssenter åpnet fredag 5. januar.  Vi har tidligere omtalt gigantanlegget på 10 000 kvm.

Crossfit Haugesund flyttet inn i et nytt og større lokale som ligger vegg i vegg med Haugesund Aerobic og Treningssenter, den 8. januar. Det nye lokalet er på 500 kvadratmeter.

«Garasjen» på Høllen Vest industriområde åpnet mandag 8. januar, ifølge N247.no.

Det er eierne av Søgne Treningssenter som etter noen års opphold tar opp igjen driften av et treningssenter, ifølge avisen. «Garasjen» består av to treningshaller, samt oppholds og sanitæranlegg i 2. etasje.

TMK Fitness Senter på Avaldsnes åpnet den 2. januar. Vi har tidligere omtalt millioninvesteringene.

Fit4 Høvik åpnet den 10. januar.

Lørdag 13. januar åpnet Fitnesspoint Jendem, i et lokale på ca. 400 kvm.

FitnessXpress Vål’enga åpnet mandag 15. januar. Hasse Hoftvedt er spent på medlemstilfanget. Vi har tidligere skrevet om konseptet på det nye senteret.

Aktiv Trening Arendal hadde offisiell nyåpning av sine nye lokaler den 20. januar.

Slutt etter 23 år

Partner Gym lukket dørene på årets første dag. De opplyser på sine hjemmesider: Kjære Partner Gym medlem! Vi beklager å informere om at vi ser oss nødt til å stenge dørene etter 23 års drift. Siste treningsdag vil bli 01.01.2018.

Videre opplyses det: «Du står imidlertid ikke uten et godt treningstilbud. Avancia Skedsmokorset tilbyr gratis trening ut januar for alle med et gyldig Partner Gym medlemskap».

Vi skriver om mange åpninger og etableringer, men det er ikke garantert at vi får med oss alle. Tips oss gjerne om bevegelser og endringer!

Send en epost til: morten@treningsindustrien.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]