annonse

annonse

Senterbevegelser i juni og juli

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det ble registrert hele 15 nye selskaper innen treningssenterbransjen i juni og juli.

Her er oversikten over nyregistrerte treningssentre i juni og juli:

Syv i juni:

Mudo Sandefjord, Sandefjord (kapital 30 000). Formål: Treningssenter med kampsport.

SKY Fitness Tomasjord, Tromsø (kapital 200 000). Selskapets virksomhet er å drive treningssenter, og annet som naturlig faller sammen med dette. Styrets leder er Mats Ola Martinsen som driver flere sentre i kjeden.

 SKY Fitness Halden, Halden (kapital 30 000). Selskapet ble registrert 17. juni, og daglig leder er Marius Aune Hatmyr som også er daglig leder ved SKY Fitness Sarpsborg. LES SAKEN: Svett konkurranse i Halden.

Treningsvitenskap Avd. Sjusjøen (kapital 30 000). Selskapet formål er å drive treningssenter, personlig trening og nøkkelkortgym. LES SAKEN: Åpner treningssenter på Sjusjøen  

SKY Fitness Alstad, Bodø (kapital 450 000). Skal drive treningssenter og annet som naturlig faller sammen med dette. Daglig leder er Erlend By Rise, mens styrets leder er Mats Ola Martinsen. Det blir det andre SKY-senteret i byen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Sporty24 Hønefoss (kapital 30 000). Formålet er drift av treningssenter. LES SAKEN: Sporty24 tar over etter Raw.

Gym Stavanger, Stavanger (kapital 30 000). Formålet er drift av treningssenter.

Åtte i juli:

Bergen Fitness Midtun, Bergen (kapital 150 000). Daglig leder er Fredrik Sund, og formålet er å drive treningssenter og produkter/tjenester som naturlig hører til dette.  Dette blir et nytt senter under paraplyen Bergen Fitness. LES OGSÅ: Stafetten med Fredrik Sund, Bergen Fitness.

Robust Trening, Larvik (kapital 30 000). Formålet er drift av treningssenter, salg av personlig trening, helsetjenester og andre tjenester og produkter som hører driften til.

Harestua Idretts- og rehabiliteringsklinikk, Harestua (kapital 30 000). Formål: Drift av treningssenter og behandlingstjenester.

EasyFit Mandal, Mandal (kapital 50 000). Formålet er å drive treningssenter og alt som står i forbindelse med dette. Daglig leder er Erlend Fredriksen Syltevik. LES OM KONKURRANSEN: Satser på drømmen i Mandal.

Fitnessmafia Trening, Oslo (kapital 30 000). Formålet er drift av treningssenter, import og salg av klær og treningsrelaterte produkter – samt tilby tjenester innenfor treningsbransjen.

Wake Performance og Helse, Bjørkelangen (kapital 30 000). Formål: Å drive treningssenter samt utleie av fast eiendom.

 I Godt Driv, Ballangen (kapital 50 000). Formålet er å serve lokalbefolkningen og bedrifter i Ballangen med tilbud innen treningssenterbransjen. Her av salg av medlemskap og treningsveiledning i treningssenteret «I godt DRIV».

Fitnesspoint Stjørdal, Stjørdal (kapital 30 000). Det blir lavpriskjedens senter nummer elleve. De opplyser på sine hjemmesider at senteret åpner i september.

Vi skriver om mange åpninger og etableringer, men det er ikke garantert at vi får med oss alle. Tips oss gjerne om bevegelser og endringer!

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]