annonse

annonse

Her er senteret som arrangerer egen antidopinguke

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Family Sports Club i Skarnes arrangerer denne uken en egen antidopinguke for medlemmer og ansatte.

Senteret markerer dette blant annet med besøk fra Antidoping Norge og politiet, i tillegg til quizer, e-læring og annen underholdning, ifølge Antidoping Norge.

– Vi ønsker å vise at vi er en trygg arena for ungdom, og nettopp derfor er det viktig for oss å ha tydelige holdninger mot doping, sier antidopingansvarlig Iben Krogsæter.

Snakk med medlemmene

Senteret har fulgt Antidoping Norges Rent Senter-program i nærmere tre år, og samtlige ansatte har gjennomført e-læringsprogrammet de har tilgang på gjennom avtalen.

Prosjektmedarbeider Esten Aleksander Edna i Antidoping Norge sammen med daglig leder Bjørn Linnes, PT Orarik Klomkaev og antidopingansvarlig Iben Krogsæter. (Foto: Antidoping Norge)

Krogsæter opplever et kroppsfokus blant de unge som er sterkere enn noen gang, og synes det er viktig å snakke med medlemmene om temaer som doping og kosttilskudd.

– Det viktigste i mine øyne er å tørre å prate med de unge om det. Jeg opplever at kunnskapsnivået om temaet er lavt, og tror det betyr mye å spre kunnskap om skadevirkningene ved dopingbruk, sier han.

Rent Senter: Slik kommer du i gang!

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]