annonse

annonse

Ser 45 treningssentre i horisonten

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SKY Fitness har vokst fra fem til tolv sentre, og fra 10 millioner til 24 million i omsetning på ett år. Nå er Erlend By Rise ansatt som daglig leder ansatt for å være med og bygge videre.

Med en klar visjon om å bli størst på lavpris, har SKY Fitness kjeden, på under tolv måneder, nådd første delmål, det å doble antall sentre og antall medlemmer, ifølge en pressemelding.

Jorge Brito, grunder av SKY Fitness, forteller at kjeden har hatt en vekst på 140 prosent siden mai 2016.

– Vi har gått fra fem sentre til tolv på under tolv måneder, vi har økt omsetningen fra ca. ti millioner til 24 millioner i året.  Veien videre er vekst. Vi skal bli størst på lavpris og har 45 sentre til på vei, forteller Brito.

 Styrker teamet

For å takle veksten har selskapet ansatt Erlend By Rise, som går inn i stillingen som daglig leder for kjeden.

– Erlend har gjennom sin stilling som salgskonsulent i Online EDB vært med på planleggingen av mange treningssenter de siste seks årene. Med sin bakgrunn og kompetanse innen systemdrift tilfører han nytenkning, utvikling og effektivisering av SKY Fitness. Vi gleder oss til samarbeidet, og Erlend kommer til å være en av de ledende kreftene i kjeden fremover, sier Brito.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Fokuset til kjeden er nå vekst gjennom franchisekonseptet.

– Vi skal skille oss ut fra resten, ved å drive effektivt kan vi ta en overraskende lav franchiseavgift. Veksten forteller at vi gjør noe veldig riktig.

 Øket totalmarkedet

Halvparten av medlemmene i SKY Fitness er nye i markedet, ifølge pressemeldingen.

– Det forteller oss at vi lykkes i å øke totalmarkedet.  Vi ser mest etter plasser hvor vi kan skape et tilbud, ikke nødvendigvis hvor det allerede er et tilbud.  Når det er sagt,  er vi allerede i byer med sterk konkurranse, uten at det er merkbart, sier Brito.

Kjeden har flere nyåpninger på vei: Bergen, Drammen og Stavanger står for tur.

– I Stavanger har vi nå signert et stort senter med behandlingsrom og store treningsarealer. Lokalet ligger i Dusavik og vil ha åpning 5. august. Vi er også i dialog om å re-brande eksisterende sentre, sier Brito.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]