annonse

annonse

Servicetekniker – Fitness Engros Norge (fristen er ute)

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fitness Engros Norge A/S søker en effektiv og pliktoppfyllende servicetekniker for fast ansettelse i en fulltidsstilling. Arbeidet består av montering, service og reparasjon av treningsutstyr og apparater på treningssentre i Norge.

Arbeidsoppgaver:

Reparasjon og service av treningsutstyr på treningssentre og hos andre kunder i Norge. Forebyggende vedlikehold hos kunder i henhold til servicekontrakter. Oppsett og installasjon av nye treningssentre i inn- og utland (Skandinavia). Primært arbeidsområde vil være på Østlandet.

Kvalifikasjoner:

Faglært mekaniker eller elektriker – God fysisk form (må kunne løfte tungt treningsutstyr). Erfaring med reparasjon av treningsutstyr er en fordel, men ikke et krav.

Førerkort Kl. B. Fordel med B.E. Bosatt i Oslo området.

Personlige egenskaper:

Effektiv og pliktoppfyllende – Høflig og pålitelig – Høy grad av selvstendighet, men også en ”teamplayer” – Meget serviceminded og fleksibel – Strukturert og god ordenssans

Vi tilbyr:

Vi tilbyr deg en fast jobb i en innovativ virksomhet som er i sterk vekst. Arbeidet er varierende og vi gir deg naturligvis nødvendig opplæring i våre produkter.

Vår virksomhet er meget dynamisk og fleksibel. Hvis du trener – eller har trent i et treningssenter, er dette en fordel. Vi kan tilby en arbeidsavtale med fast månedslønn etter norsk lovgivning. En viss reiseaktivitet i Skandinavia må påregnes.

Kontakt servicesjef Stein Erling Wang, mobil 902 60 075 eller Country Manager Mauricio Stangeland, mobil 973 08 888 for mer informasjon. Søknaden sendes så snart som mulig til jobb@fitnessengros.no.

Om arbeidsgiveren

Fitness Engros A/S er en grossist og Danmarks største leverandør av nytt, fabriksreprodusert (CPO), nyoverhalt samt brukt utstyr. Vi selger kun profesjonelt utstyr fra ledende utstyrleverandører i verden. Vi har i de siste årene opplevd en sterk vekst og har i juni 2013 flyttet til nye, større og moderne fasiliteter i Tåstrup (København). Vi leverer og monterer mange nye sentere i Norge, Danmark og Sverige. Fitness Engros Norge AS har kontoradresse: Selma Ellefsens vei 6, 0581 Oslo.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]