annonse

annonse

Shapemaster blir til ZEIZT

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Shapemaster Scandinavia, Modum-selskapet bak treningssenterkjeden Feelgood, endrer navn og har store planer om å utvide virksomheten.

– Shapemaster Scandinavia AS har frem til nå basert sin virksomhet på produkter fra engelske Shapemaster. Nå endrer vi navn til ZEIZT AS. Vi føler det er mer fremtidsrettet, og et navn vi har mer kontroll på, sier markedssjef Christian Bache i en pressemelding.

Shapemaster er en produsent innen motoriserte treningsmaskiner, og Shapemaster Scandinavia AS har til nå hatt eksklusive distribusjonsrettigheter av disse i Skandinavia. Selskapet står også bak treningssenterkjeden Feelgood.

Både agenturet og Feelgood-merkevaren videreføres i ZEIZT.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Skal utvide mer flere produkter

Innen kort tid vil Shapemaster Scandinavia bytte navn og profil på sine produkter. I den forbindelse planlegger man å utvide virksomheten med andre produkter og tjenester i inn- og utland.

– Navnet ZEIZT har et mer internasjonalt preg, samtidig som det er kort og enkelt. For våre kunder vil endringen ikke få noen nevneverdig betydning, forklarer Christian Bache.

Han eier selv 10 prosent av ZEIST. Knut-Ole Kopland og Truls Nebel eier resten med 45 prosent hver. Aksjefordelingen er forøvrig lik den som har vært i Shapemaster.

– Med et allerede godt etablert fundament med nærmere 50 Feelgood-sentre, ligger alt til rette for å kunne gjøre en positiv forskjell i samfunnet. Det er fortsatt «vi som skal bli best på folkehelse», sier Bache.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]