annonse

annonse

Showfit setter gruppetreningsinstruktøren i sentrum

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Showfit tilbyr deg som er gruppetreningsinstruktør eller PT med små grupper et komplett gruppetreningssystem med et profesjonelle og faglige arbeidsverktøy, for å høyne kvaliteten på alle ulike typer av gruppetreningstimer og konsepter.

Vår løsning gir deg en komplett systemløsning for å skape, lage, planlegge dine egne og unike gruppetreningsprogrammer gjennom vår programvare Showfit Class Creator – SCC, og deretter kan du vise fram dine unike treningspresentasjoner på skjermer i salen.

En smart miks av relevant treningsinformasjon kombinert med god underholdning.

Showfit visjon er å tilby medlemskundene dine en totalopplevelse og det lille ekstra innenfor gruppetrening

Showfit slagord er: -STEP UP!  Din gruppetrening. Det betyr å ta det et steg videre for deg som gruppetreningsinstruktør eller PT for små grupper, gjennom å løfte kvaliteten både på din planleggingsfase og ikke minst selve gjennomføringen av dine gruppetreningstimer gjennom at du har tilgang på alle nødvendige verktøy på et sted.

VERDENS FØRSTE FJERNKONTROLL FOR GRUPPETRENINGSINSTRUKTØRER
.

Showfit har nettopp lansert verdens første fjernkontroll for gruppetreningsinstruktører. Med den kan du både styre musikkvolumet og den visuelle presentasjonen på skjermen, samtidig som du kan bevege deg fritt rundt i salen. Dette er spesielt viktig for de aller fleste gruppetreningskonsepter i sal, slik at du unngår unødvendige tidsbrudd og mister fokus i selve timen hver gang du må bevege deg bort til musikkanlegget for å endre musikk volumet.

Videre har vi integrert en unik løsning i fjernkontrollen som gjør at du kan veksle mellom å vise Showfit sin treningspresentasjon og direkte uten tidsopphold skifte over til å vise f.eks. Polar Club, Activo eller MyZone sine klubbmedlemmers treningsdata på skjermen (se bilde).

De sentrene som allerede har investert og i dag bruker Polar Club eller Activio løsninger kan nå enkelt ta i bruk vår programvare Showfit Class Creator og vår SCC fjernkontroll. Da kan du som instruktør enkelt kombinere og veksle mellom vår SCC og Polar Club / Activio, eller vise både SCC intensitet- og løypeprofil i samme skjermbilde som Polar Club. Det eneste instruktøren trenger å kjøpe er en underarmsholder til mobiltelefonen, fra f.eks. merket Belkin eller Arkon, spesifikt laget for å brukes på underarmen.

ET KOMPLETT GRUPPETRENING SYSTEM FOR TRENINGSSENTER / INSTRUKTØRENE

Med programvaren Showfit Class Creator – SCC, overnevnte SCC fjernkontroll, underarmsholder, samt vår smartklokke-applikasjon og mobiltelefon-applikasjon, så tilbyr vi en helhetlig miks av faglige digitale trening- og arbeidsverktøy, samt andre fysiske digitale produkter som en gruppetrening instruktør trenger for å skape bedre treningskvalitet, bedre medlemsopplevelser og økt treningsaktivitet i salen.

SAMLE ALLE FUNKSJONER PÅ ET STED – SCC
.

Showfit Class Creator – SCC er kort fortalt et faglig og pedagogisk presentasjonsverktøy for gruppetrening instruktøren (se bilde). Programvaren har en fem stegs hovedmeny med en forberedelsedel i fire faser og en visningsdel: Spilleliste, musikkmiksing, musikkanalyse og koreografi, mediemiksing/ innstillinger, avspilling.

Du som instruktør får en unik mulighet til å kunne skape, lage, planlegge et gruppetreningsprogram, og deretter vise fram din unike presentasjon av en gruppetreningstime. Du har mulighet til å lage en spilleliste og gjøre både musikkmiksing, koreografi og mediemiksing før du viser og spiller av presentasjonen.

Som instruktør får du en ny dimensjon innen lyd og visualisering for å skape gode stemninger og underholdning, kombinert med relevant treningsinformasjon. Du kan også velge å bare lage en spilleliste, gå direkte til media miksingen og legge inn en video for hele timen, og deretter starte med en gang.

FORBEDRET PROGRAMVARE

Vi har redesignet SCC med ny logo, farger, ikoner, samt gjort hele programvaren mer solid, robust og med høyere ytelse. Vi måtte også jobbe med integreringen av overnevnte fjernkontroll inn i vår programvare SCC sin avspiller del. Videre har vi også lagt til et ekstra verktøy i musikk miksingen delen hvor du som instruktørene nå kan klippe ut en del av en sang og lagre den som en ny sang fil.

.

Dette er veldig aktuelt når du skal lage ulike former for intervall timer med f.eks. mange pauser fra 30 til 2 minutter og tilsvarende arbeidsperioder. Det som gjør SCC unik er at det er det eneste profesjonelle arbeidsverktøyet hvor du også har musikk miksing og koreografi funksjoner integrert i en og samme programvare sammen med spilleliste, media miksing og avspillerdel.

Videre kan du lage treningspresentasjoner for alle typer av ulike gruppetreningskonsepter som for eksempel roing, løping, sykling, crossfit og alle ulike typer av aerobic-klasser. Noe annet som er unikt for SCC er at alle dine gruppetimer programmer, koreografi, notater, samt ulike media og treningspresentasjonsfiler er samlet på ett sted.

Du kan laste ned en trailer for gratis testing i 15 dager, gjennom å gå til www.showfit.com 

Gå til nedlastninger å registrere deg.  Da får du også gratis tilgang til Showfit nettverk og ulike web tjenester, samt du også laster ned fjernkontroll applikasjonen, og eventuelt smartklokke- eller mobiltelefonapplikasjonen

Skal høyne kvaliteten

.

Intensjonen er å gi instruktørene ubegrenset frihet og fleksibilitet gjennom et profesjonelt og faglig arbeidsverktøy som dekker alle verktøyene enn instruktør har behov for. Målet er å høyne kvaliteten på selve planleggingsdelen og selv presentasjonen og gjennomføringen av gruppetreningstimen.

Verdien for deg som instruktører er å kunne bedre treningsutbyttet og treningskvaliteten for medlemmene dine som deltar på dine gruppetreningstimer, og at flere av medlemmene kommer oftere tilbake til dine timer.

NY KLUBBMEDLEM-APPLIKASJON FOR ULIKE TYPER AV SMARTKLOKKER

For alle klubbmedlemmene som er med på vanlig saltimer, så har vi utviklet både en gratis mobiltelefon- og en smartklokke-applikasjon til bruk under selve gruppetimen. Her ser du det samme pedagogiske skjermbilde design både på skjermen på veggen som på mobilen eller smartklokken din.

På den måten kan klubbmedlemmene som deltar på gruppetimen sammenligne sin egen tid og prosent i hver sone på mobilen eller klokken med det som var planlagt av instruktøren i nåtid. Det gir bedre og direkte feedback til medlemmene underveis i timen.

Vi tror i utgangspunktet at den personlige treningsinformasjonen om puls, intensitetssone,

kaloriforbrenning skal være anonym og frigjøres fra selve veggskjermen, og bruk skjermveggen(e) til mer generell og relevant treningsinformasjon for alle deltakerne mikset med god og inspirerende underholdning.

Ønsker pilotkunder – Tilbyr et supertilbud

.

Showfit går nå ut i markedet pånytt med kraftig forbedrede eksisterende produkter, samt nye produkter. Vi tilbyr alle interesserte treningssenter, kjeder, gruppetreningsinstruktører og PT-er gratis bruk av vår komplette gruppetrening system ut resten av 2017, samt halvpris for hele 2018 om du eller dere bestemmer seg for å ta i bruk vår løsning.

Spesielt interessant bør dette være for deg og de sentrene som allerede bruker Polar Club og Activio i dag. Da vil vår løsning være et perfekt supplement og en spennende nyhet for deres medlemskunder for 2018.

FREMTIDEN

PROFESJONELL NETTVERKSPORTAL

Hva vi mener et komplett system så tenker vi også på instruktørene og PT-ens behov ulike støttefunksjoner.

Vi har utviklet en profesjonell sosial nettverksportal med ulike webtjenester, hvor instruktører og PT-er kan dele og gi tilbakemeldinger innen koreografi, treningsprogram og øvelser, opprette grupper for diskusjoner. Videre har vi laget et komplett vikarbookingsystem for alle ansatte på et treningssenter eller for hele kjeden.

Tilslutt vil vi utvikle verdens første og et komplett 360 graders vurderingssystem av treningssentret/kjedens gruppetrening instruktører og PT-er. F.eks. skal medlemskundene kunne gi direkte tilbakemelding anonymt etter en gruppetreningstime, instruktøren slev skal kunne gjøre en egenvurdering, vurdering fra andre instruktører og fra senterets sal ansvarlig. Samlet gir dette en systematisk og veldig grundig vurdering for å forbedre seg selv som instruktør eller PT.

Sentrene og kjedene må jobbe systematisk med å videreutvikle og høyne kvaliteten på sine instruktører og PT-er gjennom et slikt system. Viktig å sette konkrete mål for ulike ferdighetsforbedringer til den enkelte instruktør og PT. Foreløpig er dette en beta versjon som interesserte senter kan få teste ut gratis både i 2017 og hele 2018.

STEP UP! TILSAMMEN!

.
.

Vår intensjon er å skape bedre kommunikasjon, samarbeide og for å gjøre hverandre bedre som instruktører og PT-er. Både internt på et senter eller i hele kjeden, men det er også mulig å bruke noen av tjenestene, f.eks. gi tilbakemelding på en video koreografi på tvers av ulike senter og kjeder både for hver enkelt by, land eller i hele verden. En global nettverksløsning.

REVOLUSJONERENDE FRAMTIDSLØSNING

Innen 2 til 5 år (år 2020 – 2023) vil Showfit revolusjonere markedet for gruppetrening systemer. Vi har faktisk sett lyset bokstavelig talt og har startet jobben med å utvikle en helt ny og grensesprengende måte å tenke skjermflater kombinert med personlig treningsinformasjon og underholdning under en gruppetreningstime, både for klubbmedlemmene, instruktørene og PT-er med små PT grupper eller PT som jobber en til en.

Så ikke bare gruppetrening, men også PT og samspillet mellom PT og klubbmedlemmet under en treningsøkt.

.

Videre vil vi revolusjonere mikrofonsystemet og lydstemmen fra instruktørene til medlemskundene. Mer vil ikke røpe akkurat nå. Vi jobber med en helt ny forretningsplan og konsept utvikling som vi ønsker å presentere for potensielle investorer innenfor treningsbransjen både i Norge eller i utlandet i løpet av 2018.

Så er det noen som leser dette og som både sitter på rett kompetanse, kan treningsbransjen, elsker utvikling og samtidig har kapital å investere, så ønsker vi at du/dere tar kontakt med oss. Dette kommer til å bli en meget spennende, men også en krevende reise for å skape framtidens nyeste og mest revolusjonerende produkter gjennom en systematisk innovasjonsprosess.

Har du lyst til å bli med på et spennende framtidseventyr så ta kontakt med Jens Disington på mobiltelefon 986 30 600 eller email jens@showfit.com

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]